Komentáře ke článkům

S radostí vám oznamujeme, že jsme dnes na Fashion.cz spustili službu komentářů ke článkům. Věříme, že se vám tato na internetu oblíbená služba bude líbit a že jí budete hojně využívat ;-) V případě nějakých nesnází s touto novou službou či dotazů nás můžete kontaktovat na [email protected] Vaše redakce.

projít na článek

Copak se to našlo

Poprosím čtenáře Hačmoru, jestli by nevěděli, k čemu tato věcička nalezená na poli sloužila. Stači napsat chytrou radu do komentáře.

projít na článek

Svátky a víkendy

Tady je naše Otázka týdne: Pracuješ i o svátcích a víkendech nebo je zásadně odděluješ? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Nacenění práce

Tady je naše Otázka týdne: Jak naceňuješ svou práci na volné noze a proč? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Školíte?

Tady je naše Otázka týdne: Školíš, nebo s tím plánuješ začít? Proč tě to láká, co ti to přináší? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek

Jak a komu zdražovat

Tady je naše Otázka týdne: Umíš zobecnit, jak, kdy, komu a proč zdražuješ? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek