Kompletní rekonstrukce pro EL ENG s.r.o.

V nejbližších dnech bude předána kompletní rekonstrukce investorovi EL ENG s.r.o.Budova bývalé Holešovské pošty na Palackého ulici v Holešově, kde jsme provedli kompletní rekonstrukci zdravotechniky, topení a plynu. Článek Kompletní rekonstrukce pro EL ENG s.r.o. se nejdříve objevil na Topič s.r.o..

projít na článek

Rekonstrukce silnice na přeložce v Horšovském Týně

V roce 2020 začala kompletní rekonstrukce hlavního průtahu městem. Zde nějaké fotografie z průběhu prací (jméno souboru je datum a čas pořízení)

projít na článek

Mužský: kompletní rekonstrukce

V obci Mužský se v uplynulých dnech dokončila rekonstrukce vysílacího bodu. V případě zájmu o připojení v této lokalitě nás prosím kontaktujte.

projít na článek

Rekonstrukce sociálního zařízení pro fy TOS Hulín

V první polovině ledna jsme započali rekonstrukci sociálního zařízení v areálu Tos Hulín. Práce provádíme v rozsahu: Kompletní stavební práce Rekonstrukce vzduchotechniky Komplet elektroinstalace Komplet zdravotechnika Předpokládan

projít na článek

Rekonstrukce bytového domu

Kompletní rekonstrukce bytového domu Dolní Bousov.fusion-gallery-2 .fusion-gallery-image {border:0px solid #f6f6f6;} The post Rekonstrukce bytového domu appeared first on Svoboda.

projít na článek

Rekonstrukce tělocvičny a šaten ISŠ Valašské Meziříčí

Rekonstrukce tělocvičny a šaten odborného výcviku Integrované střední školy ve Valašském Meziříčí Projekt stavby a autorský dozor Kompletní rekonstrukce školní tělocvičny včetně přilehlých šaten  a šaten odborného výcviku, včetně nové palubovky, rozvodů

projít na článek