Komplexní systém ponehodové psychologické péče v ČR

Článek Komplexní systém ponehodové psychologické péče v ČR se nejdříve objevil na Psychosociální intervenční tým ČR - PIT ČR.

projít na článek

Péče o vlasový systém

O vlasový systém je nutné správně pečovat. Jak na to se dozvíte v tomto videu. Kompletní nabídku produktů nejdete na našem e-shopu. The post Péče o vlasový systém appeared first on Hair Therapy.

projít na článek

CPS ROTUNDA - Centrum pro pohybový systém

Od října letošního roku je v Praze u Libeňského mostu otevřeno Centrum pro pohybový systém ROTUNDA ,  které se specializuje na komplexní řešení problémů s pohybovým systém a prevenci jeho poruch.

projít na článek

Udělení pamětního listu a konference k 20 letům psychologické služby HZS ČR

Ve čtvrtek 12. 10. 2023 proběhla konference u příležitosti 20 let vzniku Psychologické služby u Hasičského záchranného sboru ČR. Vystoupili na ní také zakladatelé Psychosociálního intervenčního týmu Bohumila Baštecká a Vítězslav Vurst s prezentacemi o PIT

projít na článek

Komplexní vyšetření sterilních párů

Ambulance nabízí konzultaci klientkám s poruchou plodnosti s navržením diagnostického a léčebného postupu. Provádíme laboratorní hormonální vyšetření a ultrazvukové zjištění ovulace. Podle typu zjištěné poruchy je doporučena hormonální léčba s indukcí ovu

projít na článek

Komponenty souřadnicového měřicího stroje

Komplexní řešení – celý systém od společnosti Renishaw, včetně kalibrace, snímačů polohy a měřicích hlavic.

projít na článek