Konec bezplatných aktualizací pro navigace Becker

Výrobce navigací Becker, společnost United Navigation GmbH, prochází od roku 2017 procesem insolvence a její činnost bude koncem března zcela ukončena. Z tohoto důvodu bude v souladu s licenčními podmínkami dne 29.3.2018 ukončena možnost bezplatné aktualizace map. Doporučujeme proto aktualizovat mapy ve vašem zařízení před tímto datem. Po tomto datu budou mapa i nadále k dispozici prostřednictvím programu Content Manager, nicméně pouze v placené formě. Službu placených aktualizací bude nadále zajišťovat společnost NNG Llc.

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q1 2017

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q1 2017. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q1 2016

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q1 2016. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q2 2016

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q2 2016. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q4 2017

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q4 2017. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek

Vyšla nová mapa pro navigace Becker Q3 2017

Společnost Becker zveřejnila novou verzi mapy Evropy pod označením Q3 2017. Mapu lze stáhnout prostřednictvím aplikace Content Manager, případně Vám s instalací mapy do přístroje rádi pomůžeme i na všech prodejnách gpscentrum.  

projít na článek