Konec SD kanálů ČT, přelaďte na HD

Upozorňujeme diváky na plánované ukončení kanálů České televize ve standardním (SD) rozlišení k 31.5.2023. Tyto kanály s přidaným označením | SD základ nepocházejí z oficiální distribuce České televize. Výrobu a oficiální distribuci SD verze ukončila Česká televize již v roce 2020. Všechny kanály České televize v nabídce KTKdigi zůstávají, ale už jen v technicky dokonalejším přenosu – v HD rozlišení. Informace o připravovaných změnách najdete na http://ktkdigi.cz/hd

projít na článek

Přelaďte si Nicktoons

Dovolujeme si Vs informovat o přeladěn dětskho kanlu Nicktoons na satelitu THOR (platn pro balčky medium HD a plus HD).

projít na článek

Změna vyslacch parametrů 2021, přelaďte si co nejdřve

Někter programy freeSATu měn sv parametry. KDO BUDE MUSET PŘELADIT? Připravili jsme pro vs přehlednou strnku s informacemi o přeladěn.

projít na článek

Přelaďte si stanice TV Barrandov

Dovolujeme si Vs informovat o přeladěn televiznch TV Barrandov. Plat pro zkaznky s balčkem Smart nebo vyššm (satelit Astra 23,5E).

projít na článek

Výpadek kanálů KTKdigi

Dnes vranních hodinách došlo kvýpadku konektivity vdistribuci digitálních kanálů. Vdůsledku této závady na trase, došlo kvýluce některých kanálů KTKdigi. Naši technici intenzivně pracují na odstranění závady. Za tuto neplánovanou výluku se divákům omlouvá

projít na článek

Přelaďte si stanice RTVS - satelit Astra

Rdi bychom vs informovali o přeladěn televiznch stanic - Jednotka HD, Dvojka HD a Trojka HD. Plat pro zkaznky s balčkem Smart nebo vyššm (satelit Astra 23,5E).

projít na článek