Konec sezóny na horách? Tady zima nekončí!

Ať už patříte mezi milovníky lyžování, dlouhých zimních procházek nebo jste jen doposud kvůli pracovním a domácím povinnostem nestihli oprášit lyže či běžky, nezoufejte. Byť se venku neustále teploty šplhají nahoru, zima byla dobrá a kvalitní základ sněhu ve vyšších polohách naštěstí zůstává. Proto si většina lyžařských středisek může dovolit nabízet parádní podmínky pro lyžování, bobování i běžkaře. Dva metry na Ovčárně Pokud vás lákají sněhové expedice a výlety po zasněžené krajině, přibalte si sněžnice a vyrazte za dobrodružstvím. A nemusí to být nikam daleko, více než dva metry sněhu na vás čekají na Pradědu Ovčárně či metr a půl na Medvědíně v Krkonoších. Většina modelů sněžnic je vyrobena z odolného plastu v kombinaci s kovovými hroty, jež usnadňují chůzi do svahu. Sněžnice se dokonale přizpůsobí vašim potřebám a nabídnou stabilní oporu v terénu. Snadné uchycení a použití prakticky kdekoliv znamená všestranné využití nejen na českých horách. Sněhové podmínky jsou ideální také pro lyžaře. Upravené sjezdovky, vleky v provozu nadchnou všechny, koho baví snowboard. Kromě sněžnic nesmí fanouškům zimy chybět komfortní funkční prádlo. To neomezuje v pohybu, odvádí od těla pot a nechává pokožku suchou. Například funkční prádlo české značky Scutumwear je vyráběno dle požadavků náročných sportovců i aktivních zákazníků. Funkční prádlo je ideální pro sport Investici do funkčního prádla zvažte v momentě, že trávíte volný čas aktivně. Speciální savé prádlo se totiž skvěle hodí nejen na snowboard či lyže, ale též jej využijete při sportování, běhu, cyklistice a lezení. Zmiňovaná česká značka vyniká kvalitou střihu a využitím funkčních materiálů. Ty jsou testovány v nejnáročnějších podmínkách a setkávají se s obrovským úspěchem u klientů. Vyznavači aktivního životního stylu budou nadšeni z unikátní produktové řady, jež vyniká kvalitou i cenou.

projít na článek

Užijte si konec zimy na českých horách

Za sněhem azábavou nemusíte cestovat do zahraničí. Naše skiareály vás určitě nezklamou. České amoravské hory sice nenabízejí dvoutisícovky aledovce, sjezdovky jsou zato na dosah ruky acelá zimní dovolená je cenově příznivější. Aje jen na vás, zda dáte pře

projít na článek

Zahrada v listopadu

Je listopad, tedy konec podzimu. Zima už je za dveřmi. Listí ze stromů opadává. Příroda se připravuje na zimní období. Období nejhlubšího vegetačního klidu. A tak je čas připravit i naši zahradu k zimnímu spánku.

projít na článek

Trendy Last minute

Léto už je v plném proudu, ale u vás stále panuje zima? Je nejvyšší čas to změnit! Huňaté deky a jiné nezbytnosti zimní sezóny schovejte na dno skříně a nahraďte je kousky, díky kterým se váš domov promění v letní oázu plnou pozitivní prázdninové energie.

projít na článek

Znáte trendy kabelky podzimní a zimní sezóny 2016? S jakou kabelkou budete in?

Konec roku je charakteristický výraznými kabelkami. Nebojte se trochy extravagance. Trendy kabelky jsou zvláště barevné kabelky se zajímavým designem.

projít na článek

Zima se blíží, pořiďte si módní dámský kabát včas

Zima n m klepe na dveře, proto je nejvy čas se na ni poř dně připravit. Pr vě teď je ten ide ln čas na poř zen nov ho d msk ho kab tu. Nenechte se tedy zimou zaskočit. Z na bohat nab dky si jistě vyberete kab t podle va ich představ a nav c budete

projít na článek