Konec školního roku ve školní družině

V p tek 28. června 2024 (po vysvědčen ) m koln družina upraven provoz. Rann D od 6:00 do 7:40 Po vysvědčen od 8:45 do 12:00 hod. Pros me rodiče ž ků, kteř odch zej sami, aby napsali dětem hodinu odchodu ze D na l steček. Ž ky odch zej c s doprovodem vyzvedněte, pros m, do konce upraven provozn doby. Děkujeme za pochopen a přejeme hezk l to. Ozn men koln družiny Od 1. července do 31. srpna 2024, po dobu hlavn ch pr zdnin, je provoz koln družiny přeru en.

projít na článek

Začátek školy ve školní družině

Prázdniny rychle uběhly a my jsme se opět setkali v novém školním roce. Prvňáčci se seznamují s novými tvářemi a novým prostředím, postupně si zvykají na družinový režim. Vzájemně se poznáváme formou různých her, soutěží a společných zájmových činností.

projít na článek

Konec školního roku sAtletikou do škol :-)

Školní rok jsme zakončili společným sportování na překážkové dráze, vyhlašováním a odměňováním. Atík putoval každý týden do jiné domácnosti a děti se moc snažily, aby si jej mohly půjčit domů. Všem se nám sportování moc líbilo a těšíme se na další ročník.

projít na článek

Karneval ve školní družině

V pátek 24. února jste na naší škole mohli potkat vodníka, víly, čaroděje ale i Batmana, či piráty. Ne, nedělám si z vás legraci. On byl totiž karneval ve školní družině! Moc jsme si to všichni užili.   Škoda, že se karneval koná jen jednou ročně.   Tak v

projít na článek

KONCEM ŠKOLNÍHO ROKU 2021/2022 BYL ŠKOLNÍ PARLAMENT STÁLE V AKCI

Ani poslední dny školního roku 2021/2022 členové školního parlamentu nezaháleli.

projít na článek

Atletická přípravka si na konec školního roku zazávodila

Pátek 24.června jsme pojali poslední trénink tohoto školního roku ryze závodně a po úvodním proslovu a rozdělení našich dětí z atletické přípravky do skupin, začalo závodění.

projít na článek