Konec tábora

Chtěli bychom všem moc poděkovat za přízeň v posledních několika dnech, které nebyly jednoduché. Aktuálně pro vás dáváme dohromady veškeré ztráty a nálezy, odkaz naleznete zde. V příštích dnech budeme dávat dohromady kapesné, které jsme ve spěchu nestačili rozdat a budeme jej posílat na účet. Pracuje se už i na zdravotní dokumentaci dětí, kterou budeme elektronicky posílat e-mailem (nejspíše až příští týden). Těšíme se na vás na dalších akcích organizovaných 147.PS: Příměstský táborPodzimní sraz táborová afterpartyPozimní sraz AULOddíly více informací na konci srpnaThe post Konec tábora first appeared on 147. PS Galaxie.

projít na článek

Co by znamenal konec eura?

Konec eura by znamenal ekonomické problémy, to je fakt. Neznamenal by však konec evropské integrace nebo dokonce konec světa. Vůbec ne. Konec eura by jen znamenal probuzení se z jednoho snu a návrat zpět k realitě. Toho jsou si Němci bezesporu vědomi, kdy

projít na článek

Vánoční generační pečení

Přijďte v neděli 10. prosince napéct cukroví, které společně sníme na oddílových vánocích! Každá generace má pro sebe svůj čas. Školka (plus Neonky) - sraz v 10.00, konec ve 13.00Žárovky - sraz ve 13.00 konec v 16.00Koblihy - sraz v 16.00 konec v 19.00 ho

projít na článek

Konec životnosti Sophos UTM a SG

S předstihem vás informujeme o plánovaných koncích životností a prodeje zařízení Sophos UTM a zařízení řady SG. Článek Konec životnosti Sophos UTM a SG se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Konec životnosti starých produktů

Společnost Sophos oznámila data ukončení prodeje a ukončení životnosti několika produktů a případné cesty přechodu na pokročilejší řešení. Článek Konec životnosti starých produktů se nejdříve objevil na awin IT.

projít na článek

Vypořádání veteše

Vypořádání veteše Stejně jako loňský a předloňský rok jsme oblečení, o které se nikdo do dvou měsíců od skončení tábora nepřihlásil, předali na dobročinné účely.

projít na článek