Konec Windows 10 může z 240 milionů počítačů udělat elektronický odpad

Systém Windows 11 od Microsoftu pomůže podpořit trh s osobními počítači, který se potýká s problémy, protože zákazníci se připravují na další cyklus obnovy. -Ukončení podpory systému Windows 10 by však mohlo zabránit stovkám milionů zařízení v jejich druhém životě a mnoho z nich by mohlo skončit na skládce.

projít na článek

Konfigurace FTPS (FTP over SSL) na Windows

Pokud je na Windows potřeba zajistit automatický (scriptovaný) zabezpečený přenos souboru z místa na místo, je možno to udělat njednoduše pomocí FTPS (FTP over SSL) takto:

projít na článek

Jak se vrátit k Windows 7 či 8.1?

Windows 10 není pro každého - mnozí raději volí downgrade zpátky na Windows 8/8.1 či ještě lépe na Windows 7- jak downgrade provést?

projít na článek

Windows 7 SP 2 je venku

Microsoft vydal tzv. pohodlnostní update pro Windows 7 Service Pack 1, který okamžitě získal přízvisko Windows 7 Service Pack 2. Zahrnuje veškeré aktualizace od vydání SP 1 až do dubna 2016 a je aplikovatelný i na Windows Server 2008 R2 SP 1.

projít na článek

Jak vyprázdnit Windows.old?

Dochází Vám místo ve Windows 10? Zvlášť po velkých povýšeních? Vyprázdněte adresář Windows.old.

projít na článek

Jak na automatické vypnutí počítače s Windows

Nedávno jsem potřeboval nastavit jednorázově automatické vypnutí počítače za určitý stanovený čas, přičemž jsem to udělat co nejjednodušším způsobem (bez plánování úloh apod). Naštěstí integrovanáaplikace Windows toto umožňuje a nastavení nezabere více, n

projít na článek