Konference Moločnaja ferma ve Lvově

Ve dnech 10. a 11. října se ve Lvově konala konference Moločnaja ferma, na které se Bioveta Ukrajina podílela tradičně jako sponzor a vystavovatel.

projít na článek

Bioveta na konferenci ve Lvově

Bioveta byla sponzorem konference zabývající se tématikou chovu prasat v ukrajinském Lvově.

projít na článek

Konference ve Lvově

Dne 16.3.2023 se konala po tříleté odmlce, zaviněné onemocněním covid a válkou, pravidelná všeukrajinská konference Moločna ferma . Na tuto akci se sjelo do Lvova okolo 200 účastníků ze 120 zemědělských podniků z celé země. Firma Bioveta byla jako tradič

projít na článek

Bioveta Ukrajina osobně účastna konferencí ve Lvově

Ve dnech 20. a 21. března 2024 se konaly na Ukrajině ve městě Lvov dvě konference veterinárních lékařů, zootechniků, ředitelů družstev a farmářů, kterou organizoval časopis Fermer.

projít na článek

Bioveta Ukrajina účastna jubilejního 20. kongresu USAVA ve Lvově

Téměř dvě stovky účastníků, půl stovky partnerů a řečníků z celého světa. To byl ve dnech 13. až 15. června 2024 jubilejní 20. mezinárodní výroční kongres USAVA (Ukrainian Small Animal Veterinary Association) ve Lvově.

projít na článek

Konference Svinokomplex

V září proběhla ve Lvově konference Svinokomplex , která se konala i v dnešních svízelných podmínkách. Bioveta Ukrajina se tam prezentovala jako sponzor samostatným stánkem a vystoupením reg.managera Nikolaje Vyschepana v hlavním programu s přednáškou na

projít na článek