Konfigurátor snímačů polohy

Konfigurátor umožňuje prozkoumat širokou nabídku snímacích systémů Renishaw a vyžádat si příslušné informace, které potřebujete. Pokud si nejste jisti u některých opcí, ponechejte tato pole neoznačená a pokračujte v konfigurování vašeho snímače nebo systému.

projít na článek

Novinky z oblasti snímačů polohy

Informace o nejnovějších snímačích polohy společnosti Renishaw, případové studie a technické články. Systémy odměřování polohy Renishaw umožňují konstruktérům zlepšit vlastnosti řízení pohybu strojů a zařízení.

projít na článek

Porovnávací tabulka optických snímačů

Porovnejte nabídku optických lineárních a optických úhlových snímačů a snímačů části oblouku Renishaw pomocí našich jednoduchých tabulek. Další informace a verze výrobku najdete v konfigurátoru snímačů.

projít na článek

Případové studie optických snímačů a poznámky k aplikacím

Optické snímače značky Renishaw mají respekt a důvěru velké skupiny zákazníků, kterým splňují jejich metrologické potřeby. Naše případové studie a poznámky k aplikacím ukazují řešení snímačů polohy Renishaw. Jedná se o řadu aplikací z oblastí elektroniky,

projít na článek

Společnost Renishaw uvádí první funkčně bezpečný absolutní otevřený optický snímač

Společnost Renishaw rozšiřuje sortiment funkčně bezpečných (FS – functionally safe) snímačů novým absolutním otevřeným optickým snímačem RESOLUTE™ určeným pro odměřování polohy lineárních a rotačních os. Snímač RESOLUTE FS je variantou běžných snímačů řad

projít na článek

Komponenty souřadnicového měřicího stroje

Komplexní řešení – celý systém od společnosti Renishaw, včetně kalibrace, snímačů polohy a měřicích hlavic.

projít na článek