Konfokální Ramanův mikroskop inVia™

inVia je flexibilní avšak jednoduchý mikroskop s množstvím možností a snadným používáním. Vynikající výkon a spolehlivost dokonalého nástroje pro výzkum - to je konfokální Ramanův mikroskop

projít na článek

Konfokální Ramanův mikroskop inVia™ InSpect

Náš nejprodávanější konfokální Ramanův mikroskop, optimalizovaný pro použití ve forenzních laboratořích pro stopovou analýzu.

projít na článek

InVia ™ Ramanův mikroskop pomáhá vývoji nejlehčích mechanických hodin

V lednu 2017 byly v Ženevě ve Švýcarsku představeny nejlehčí mechanické hodinky na světě z inovativního kompozitního materiálu obsahujícího grafen. Nyní byl publikován výzkum uskutečněný v rámci projektu

projít na článek

Hybridní Ramanův systém

Propojením mikroskopu InVia Renishaw s dalšími analytickými systémy ze široké nabídky dalších výrobců posílíte analytický výkon Ramanova systému.

projít na článek

Renishaw launches the new inVia™ Qontor™ confocal Raman microscope

The new inVia Qontor is Renishaw’s most advanced Raman microscope. Building on the market-leading inVia Reflex, the inVia Qontor adds a new dimension to the performance and ease of use for which inVia is renowned.

projít na článek

Modernizujte váš Ramanův přístroj

Konfigurujte nebo modernizujte váš Ramanův přístroj od společnosti Renishaw prostřednictvím celé řady volitelných možností a příslušenství.

projít na článek