Konopné semínko v Low Carb stravování

Konopné semínko pohledem Low Carb dietetiky. Poznejte spolu s námi kouzlo této nadčasové potraviny v nových souvislostech. Váš neocenitelný pomocník na cestě k vitalitě.

projít na článek

Zobejte konopné semínko, zvýšíte svou životní energii

Konopné semínko obsahuje velké množství bílkovin, proteinů, prospěšných rostlinných sterolů a dalších důležitých látek pro lidský organismus.

projít na článek

Granola s konopným semínkem

Granola je směsí několika superpotravin, nejčastěji v kombinaci ovesné vločky, ořechy, mandle, konopné semínko, případně další druhy semínek, rozinky… Připravte si ji podle vlastní chuti.

projít na článek

Netradiční pohled na využití naší přírodní konopné kosmetiky.

Účinky konopí v přírodní konopné kosmetice jsou nenahraditelné. Prostudujte naše praktické tipy a triky v podobě domácích kosmetických receptů. Poradíme Vám, jak o sebe pečovat z pohodlí vlastního domova.

projít na článek

Velikonoční překvapení – zelené konopné pesto

Připravte si na velikonoční pohoštění něco opravdu výjimečného. K jarní obrodě se ideálně hodí zelené svěží pokrmy. Naše konopné pesto Vás jednoduše dostane.

projít na článek

Jak zatočit s akné a účinky konopné kosmetiky.

Jak účinně bojovat proti akné a jeho nepříjemným projevům? Základem je úprava jídelníčku a vhodná péče o problematickou pleť. Vyzkoušejte blahodárné účinky konopné kosmetiky.

projít na článek