Kostel Panny Marie Sněžné

Kostel Panny Marie Sněžné je jeden ze zajímavějších kostelů v Praze. Ačkoliv je položený blízko snad nejfrekventovanějšího pražského místa, jakým je Václavské náměstí, tak je relativně málo známý a nepříliš navštěvováný. A zasloužil by si to. Nachází se přímo na Celý příspěvek The post Kostel Panny Marie Sněžné appeared first on Neznámá Praha.

projít na článek

Malacky s klasicistním kaštelem a poutní místo Šaštín – Stráže

Malacky jsou centrem Dolního Záhoří. V barokním františkánském klášteře stojí kostel Neposkvrněného početí Panny Marie.

projít na článek

Noc kostelů v pátek 24. 5. ve Skokách, dva kostely na jedné cestě

 V pátek 24.5. Vás zvu na Noc kostelů. Při jedné cestě můžete navštívit rovnou kostely dva. Nejprve Vás uvítá kostel sv. Linharta (on byl pan svatý jmenovec v Sudetech velmi oblíben) v Údrči s expozicí historie obnovy této krásné stavby i  historie Údrče.

projít na článek

Labky zachraňujú Everestino snežné vozidlo, ktoré ide samo! - Tlapková Patrola

V tejto kompilácii rozprávok Tlapkové patroly pre deti, niečo prinúti Everestino snežné vozidlo jazdiť dookola úplne samo! Rocky a Rubble na tom pracujú!

projít na článek

S Janem Spáleným ve Skokách (sobota 13.8., 18:00, poutní kostel Navštívení Panny Marie)

Tatínek jedné z živých podob českého blues, skladatel, textař, zpěvák, hráč na tubu, trubku a klávesové nástroje, hudební režisér, dramaturg, noční vypravěč rozhlasových pohádek a něžný chlap – to jsou přívlastky, se kterými se pojí jméno Jana Spáleného .

projít na článek