Kouč Vítkovic o jaru i „létajících“ koších: Pomohlo to. Zůstane? A co posily?

/ROZHOVOR/ Nelehký podzim, rozpačitá příprava a špatný vstup do jara. Ještě v březnu – po překvapivém domácím nezdaru s Bruntálem – nebylo ve fotbalových Vítkovicích úplně veselo. Tým měl v divizi blíž k bojům o záchranu, než k patrům, odkud by ho čekal klid a mohl útočit na solidní umístění. Jenže výhrou nad Krnovem se mužstvo kouče Martina Štverky nastartovalo a rozstřílelo. „Napadlo mě, že se můžeme trápit, ale týmu jsem vždy věřil. Stejně jako své práci,“ říká v rozhovoru pro Deník Štverka, který Vítkovice dovedl na sedmou příčku s nejlepší ofenzivou i střelcem soutěže. Zároveň kdyby se skládala tabulka z posledních čtrnácti duelů, byli by Ostravané první.

projít na článek

Napodobujeme hejna ptáků. Vyvíjíme drony, které rychle proletí lesem

S Martinem Saskou z FEL ČVUT o výzkumu rojového chování u bezpilotních letounů a vývoji létajících robotů budoucnosti

projít na článek

PRÁCE S DETAILNÍMI POPISY V TERAPII ZAMĚŘENÉ NA ŘEŠENÍ

PRÁCE S DETAILNÍMI POPISY V TERAPII ZAMĚŘENÉ NA ŘEŠENÍ Seminář s Chrisem Ivesonem, MA (BRIEF, Velká Británie) Chris Iveson je psychoterapeut, kouč, supervizor a trenér, v současnosti patří k nejvýraznějším představitelům přístupu zaměřeného na řešení. S

projít na článek

WORKSHOP S BENEM FURMANEM, MD, (Helsinki Brief Therapy Institute, Finsko): SUPERVIZE ZAMĚŘENÁ NA ŘEŠENÍ V PRAXI

Ben Furman je psychiatr, psychoterapeut, supervizor a kouč s více než třicetiletou praxí. Patří k průkopníkům přístupu zaměřeného na řešení nejen ve Finsku, ale v celosvětovém měřítku. Vytvořil koučovací model Reteaming a model práce s dětmi Kids‘ Skills.

projít na článek

DRACI

Fotoalbum Draci. Zaposlouchejte se do šumění podzimního vánku, padajícího listí a třepotání létajících draků. Barevnost podzimu rozjasní šeď všedních dnů a prozáří oblohu matným zlatem podzimního slunce. The post DRACI appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

Neznámé objekty nad Amerikou byly nejspíš soukromé. S Čínou nesouvisí, říká Biden

Původ trojice neidentifikovaných létajících objektů sestřelených minulý týden nad Severní Amerikou je stále neznámý. Podle prezidenta USA Joea Bidena nicméně nemají souvislost se špionážním čínským balonem sestřeleným dříve nad Atlantským oceánem...

projít na článek