Kousíček od pódia

Velká cena Španělska byla v podání českého závodníka Jakuba Kornfeila skvělou podívanou. Po startu z dvanácté pozice se probojoval na samotné čelo vedoucí skupiny, kde zasáhl do bojů o pódiová umístění.

projít na článek

FOLGARIDA UBYTOVÁNÍ

FOLGARIDA - DALŠÍ LYŽAŘSKÉ STŘEDISKO PŘÍMO NA SJEZDOVKÁCH .... DO LEDOVÉHO BARU JE TO KOUSÍČEK

projít na článek

Patrick Schober ve Velké ceně Slovenska

Veľmi úspešný august na Slovakia Ringu pre Patricka Schobera. Po úspechu v cestných automobiloch spred týždňa v rámci Histo Cupu si mladý slovenský jazdec, ktorý jazdí s rakúskou licenciou, užil vrchol pódia aj vo Formule 4.

projít na článek

Emeli, 21 let, Praha 2

Ahoj, jsem tady úplně nová. Čekám na Vás na skvělé adrese v ulici Velehradská kousíček od Jiřího z Poděbrad. Mám hezký útulný a čistý pokoj, ve kterém ti promasíruji celé tělo zcela nahá. Pokud se ti to se mnou bude hodně líbit, lze domluvit pussy cat mas

projít na článek

Slibný začátek sezóny pro Mičánek Motorsport

Smolné momenty, ale slibný začátek. Tak skončil úvodní víkend sezony 2021 pro tým Mičánek Motorsport powered by Buggyra. Duo Formánek-Záruba na Monze dojelo i přes sérii komplikací na čtvrtém místě v kategorii. Michal Makeš na Hungaroringu bral dvě podia.

projít na článek

Chvojen záhadný a přehlížený

Míříte-li na Konopiště, pak se nezapomeňte o kousíček dál zastavit u kostelíka, který je známý pod jménem Chvojen. Ve středověku zde stávala vesnice obklopená hustými smrky. Ale ještě dávno před tím, zde stávalo Keltské hradiště. Byly zde nalezeny vzácn

projít na článek