Kouzelné penziony

Penzion se nachází v údolí Bájského potoka na kraji obce Horní Čermná u města Jablonné nad Orlicí. Můžete se ubytovat v pokojích nebo si vybrat jeden z pěti apartmánů. K dispozici budete mít posezení, kuchyňku i sociální zařízení. Jsou zde vítány i Vaše ratolesti, ve společenské místnosti je pro ně připraven dětský koutek a v jídelně i malé židličky. Penzion je vhodný i pro cyklisty, turisty a lyžaře. Funguje tu malá půjčovna a úschovna sportovních potřeb. Penzion je ideální pro odpočinkovou dovolenou. Zámek Rozsochatec Penzion se nachází mezi městy Chotěboř a Havlíčkův Brod ve stejnojmenné obci u zámeckého rybníka na Břevnickém potoce. Užijete si zde jak poklidnou, tak aktivní dovolenou a děti si můžou hrát v přilehlém zámeckém parku, kde najdete i oboru s daňky. Penzion si můžete objednat i na oslavu, svatbu nebo jinou slavnostní příležitost. Nabízí zde pokoje s příslušenstvím, kuchyňku, ale samozřejmě si můžete objednat polopenzi či plnou penzi. Penzion Pleso Užijte si dovolenou na břehu Nového Štrbského plesa ve Vysokých Tatrách, nabízí zde speciality místní kuchyně a můžete využít masážní bazén, saunu a objednat si masáž. Penzion se nachází uprostřed přírody Vysokých Tater a můžete podnikat nepřeberné množství úžasných výletů do okolí. Hotel Adalbert Praha Rezervujte si pobyt v tisíc let starém a stále fungujícím klášteru, což může být velice zajímavé. Můžete využít speciální pobytový balíček na několik dní a v ceně budete mít ubytování se snídaní, parkování, třídenní jízdenku na MHD po Praze a všechny místní poplatky. Okolí je vhodné na procházky v Divoké Šárce a Oboře Hvězda. Statek Široký Dvůr Penzion ve starém venkovském stylu nabízí své služby nedaleko města Polička. Ubytovat se můžete ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Využít můžete halu, velkou jídelnu, ohniště, zahradu a venkovní zastřešené posezení. Pronajmout si můžete jak samostatné pokoje, tak i celý objekt, který je vhodný pro turisty, cyklisty, milovníky přírody a pro rodiny s dětmi. Článek Kouzelné penziony se nejdříve objevil na Satose.

  • Web: Satose
  • Aktualizace: 25.6.2024
projít na článek

Kouzelný obchod

Rituální pomůcky z kouzelné dílny nakoupíte na www.ekouzlo.cz

projít na článek

GSM Klíč

GSM Klíč umožní otevírání bran, závor a vrat mobilním telefonem. Otevírání ZDARMA. Ovladání mobilem. 100% bezpečnost - autorizace podle telefonního čísla. Možnost ovládání dalších zařízení - zabezpečení, topení, čerpadla Verze LITE (pro domácnosti)

projít na článek

Penzion U Černého potoka

Penzion U Černého potoka Nová Lhota, Vápenky - v srdci kouzelné přírody Bílých Karpat. Najdete jej pod jejich nejvyšším kopcem Velká Javořina, na jehož vrcholu pohoří pomyslně rozděluje státní hranice se Slovenskem.

projít na článek

Penzion U Černého potoka

Penzion U Černého potoka Nová Lhota, Vápenky - v srdci kouzelné přírody Bílých Karpat. Najdete jej pod jejich nejvyšším kopcem Velká Javořina, na jehož vrcholu pohoří pomyslně rozděluje státní hranice se Slovenskem.

projít na článek

Nejlepší wellness hotely pro děti aneb kam na baby-friendly wellness?

Zatímco zamilované páry pravidelně navštěvují oblíbené wellness hotely, rodiče s dětmi se často musí spokojit s penziony. Řada wellness v Čechách se na rodinné pobyty nezaměřuje. My vám ale přinášíme ty nejlepší hotely, kde si užijete wellness s dětmi. Ne

projít na článek