Kouzelné předměstí zapadá sněhem

Těšíte se na zimu? Obyvatelé tohoto předměstí se přes noc dočkali vydatné sněhové nadílky. Ta kvůli teplotám nad nulou sice dlouho nevydržela, ale kdyby bylo video delší, mohli bychom určitě ještě vidět, jak děti stihnou postavit pár sněhuláků.

projít na článek

Mysleli jsme, že ledovce jsou věčné. Ale za sněhem a přírodou se k nám bude jezdit dál

3. díl seriálu k evropským volbám: Jak změna klimatu ovlivňuje Alpy, nejoblíbenější evropské hory

projít na článek

GTA 5 - zimní časosběr z očekávané herní novinky

Grand Theft Auto 5 je herní hit podzimu 2014, který se letos v březnu objeví také ve verzi pro PC. V posledním dílu slavné herní série se můžeme nově setkat i sněhem a právě zimnímu období je věnovaný tento časosběr.

projít na článek

Ve Vraném si postavili jednoduchý dům 5+kk. Skvělé je koupací jezírko

Dům ve Vraném nad Vltavou stojí na konci zástavby, zapadá do okolí, ale zároveň se od něj do určité míry distancuje. Na zahradě je skrytá oáza s přírodním koupacím jezírkem. Za projektem stojí architekti Pavel Nový a Vít Svoboda z ateliéru 0,5 Studio a fi

projít na článek

Vánoce 2022

Vážení přátelé, děkuji Vám za přízeň v tomto roce a přeji Vám i Vašim blízkým kouzelné vánoce, pevné zdraví, štěstí a pohodu v roce 2023. Renáta Roztomilá TOPPRESENT.

projít na článek

Terasa ve sněhové bouři

Milovníci sněhu jistě ocení další časosběrný snímek, zachycující terasu, na kterou v silné sněhové bouři dopadlo až 10 cm sněhu za jednu hodinu. Autor videa s tak intenzivním sněžením zcela jistě nepočítal - umístil kameru moc nízko a ke konci je již zcel

projít na článek