Krádež zboží za 800 Kč ji může přivést za mříže na 6 měsíců až 3 léta

Trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta nyní hrozí 41leté ženě ze Zlína, která byla přistižena při krádeži zboží v jednom ze zlínských supermarketů. Krátce po čtvrté hodině odpolední v neděli 20. srpna 2023 byla přivolána hlídka Městské policie Zlín do provozovny v centru města, kde pracovník ostrahy sledoval podezřele se chovající nakupující, která vlastně ani nakupující nebyla. Zboží v celkové hodnotě téměř 800 Kč si totiž naskládala přímo mezi prodejními regály rovnou do tašky a kolem pokladny prošla, aniž by se obtěžovala zaplatit. Strážníci zjistili totožnost dotyčné a poté vyšlo najevo, že se krádeží dopustila již v minulosti, a to opakovaně. Protože byla byl za takový čin v posledních třech letech odsouzena nebo potrestána, naplnila svým jednáním bez ohledu na výši způsobené škody skutkovou podstatu přečinu krádeže. Hlídka MP Zlín ji proto omezila na osobní svobodě a předala k dalšímu šetření kolegům z republikové policie. pj The post Krádež zboží za 800 Kč ji může přivést za mříže na 6 měsíců až 3 léta appeared first on Městská policie Zlín.

projít na článek

Inspirovat je naše práce

Začátkem léta se nám povedlo navázat kontakt sfirmou HOKA Teplice.Během dvou měsíců jsme vsoučinnosti svedením této firmy navrhli azrealizovali jejich... The post Inspirovat je naše práce appeared first on ADART.

projít na článek

Když létá stan vzduchem

Když létá stan vzduchem. Snad v něm nejsou lidi. The post Když létá stan vzduchem first appeared on Kýbl srandy.

projít na článek

Kingston Value 512MB SDRAM 133

Spolehlivý paměťový modul SDRAM vhodný do starších počítačových systémů. Modul nabízí kapacitu 512 MB a je certifikovaný pro použití standartu PC133. To umožňuje použití paměti na FSB frekvenci 133 MHz. Testované a certifikované výrobci základních desek.

projít na článek

Kajakem Amazonií (3/6): Gringo na stopě

Jak vyšetřit v odlehlé peruánské vesnici krádež a získat svoje věci zpět. Příspěvek Kajakem Amazonií (3/6): Gringo na stopě pochází z Matěj Balga: I, Cycleast

projít na článek

Zvýšení obratu pro DPH

Zvýšení obratu pro DPH se týká plátců DPH. S platností od 1. 1. 2023 dochází ke zvýšení obrat pro DPH na 2 mil. Kč, tj. pro povinnou registraci k DPH. Co je obrat? Obrat definuje zákon o DPH v §4a, nejde o dosažený zisk (výnosy/příjmy snížené o náklady/v

projít na článek