Krajina paradoxu v neděli v 19:00 na ČRo3 Vltava

Krajina paradoxu se jmenuje rozhlasový dokument Ivany Růžičkové, věnovaný současnému Mostecku, do jehož vytěžené krajiny se pomalu a zajímavým způsobem vrací život. Dokument je zároveň i pozvánkou na Jezerní běh (ale i pochod), konaný v sobotu 16.6., jehož trasa vede zmíněným územím všech a nikoho. Dovoluji si Vás pozvat jakožto jeden z protagonistů Krajiny paradoxu, kterou odvysílá ČRo Vltava v neděli 27.5. v 19:00 v rámci pořadu Čajovna .

projít na článek

Petr Linhart na svých romantických cestách republikou

Tak se nazývá druhý díl cyklu Nebe dokořán, který odvysílala Vltava (ČRo3) v neděli 20.3. v 16:00. Autorem pořadu je písničkář Karel Vepřek. Poslechnout si ho můžete na následujícím odkazu: http://www.rozhlas.cz/nabozenstvi/prameny_proudy/_zprava/petr-l

projít na článek

Nový odkaz v sekci Krajina

Bůh * Člověk * Krajina se jmenují krásné stránky, na které mne upozornil pan Karel Gamba. Najdete zde mnoho opravdu pozoruhodných panoramatických fotografií drobných sakrálních staveb v krajině. Jejich autorem je Tom Heczko.

projít na článek

Uzavření části revíru 25.9 a 26.9

V sobotu 25.9 a v neděli 26.9.2021 proběhnou na revíru Vltava 24 závody – Kvalifikace LRU přívlač na mistrovství světa 2022. Proto bude v těchto dnech uzavřena část revíru. Závodní úsek bude od ústí náhonu z těstáren nad kempem Poslední Štace (GPS 48°553.

projít na článek

V neděli 24. dubna v Třebíči

V neděli 24. dubna hrajeme půl na půl s kapelou  Žalozpěv  koncert v Třebíči v  Divadle Ampulka  - v ulici kpt. Jaroše 755. Žalozpěv v plné parádě, já sólo. Začátek je v  19:00.  Těšíme se na Vás! ​

projít na článek