Krása barev

Mít přání nechat se pohladit krásou padajících listů ze stromů, nasát vůni podzimu, pokochat se všemi barvami přírody? Přijeďte a zažijete tu vůni a ten slastný pocit. Stojí to za to.

projít na článek

Jakou barvu kontaktních čoček zvolit

Chcete změnit svůj vzhled? Tak si pořiďte barevné kontaktní čočky, díky kterým můžete zvýraznit nebo změnit barvu očí. Mezi nejtěžší části patří právě výběr nejlepší barvy. Nejlepší způsob jak si vybrat správnou barvu kontaktních čoček je, že se podíváte

projít na článek

Zhotovení finální omítky na RD Dřísy

Zhotovení finální úpravy na RD ve Dřísech, efektní kombinace barev, omítka Weber.pas silikon 1,5mm.

projít na článek

Finální úprava zateplené fasády ve Dřísech

Zhotovení finální omítky - certifikovaný systém Baumit silikon 2mm na rodinném domě v obci Dřísy - okres Praha východ. Objekt byl na přání majitelů opticky rozdělen pomocí dvou odlišných barev.

projít na článek

Rekonstrukce fasády Stará Boleslav | Reference ZatepleneFasady.cz

Naše realizace rekonstrukce fasády na starším rodinném domě ve Staré Boleslavi. Efektní použití dvou výrazných barev zcela změnilo původní vzhled domu. Použitá omítka Weber.pas silikon 1,5 zrno.

projít na článek

Móda z Varů podle psychologie barev: Co prozradila růžová na Čvančarovou a pivní šaty na Geislerovou

Jaké šaty obléknou významné tváře filmu a šoubyznysu? To napjatě očekáváme každý rok. 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary jsou v plném proudu. Pojďte se s námi podívat na outfity z trochu jiné perspektivy.

projít na článek