Krásná koupelna v moderním střihu

Přestavba starého panelového bytu do moderního střihu. Otevřená kuchyň do obývacího pokoje, barevná moderní koupelna splňující veškerý komfort s podlahou z dekorativní stěrky. Článek Krásná koupelna v moderním střihu se nejdříve objevil na Bathinterier.

projít na článek

Moderní koupelna v RD

Koupelna v rodinném domě, která splní všechny potřeby moderní domácnosti. Prostor, vzdušnost, moderní vzhled a funkčnost. Článek Moderní koupelna v RD se nejdříve objevil na Bathinterier.

projít na článek

Zehnder Vitalo Bar

Obdélník a kruh: Geometrie může být tak krásná. Jednoduše krásná a energeticky účinná zároveň. Zehnder Vitalo Bar je toho důkazem. Vysoce kvalitní povrchy přináší výrazný akcent do minimalistického prostředí. K dostání téměř ve všech barvách a povrchových

projít na článek

11.08.2016 * Nový vrh... 4 měsíce :-)

Nové fotografie - 4 měsíce Ice Wind Inditarod (holka 3) - POSLEDNÍ DOSTUPNÁ - velmi krásná a silná

projít na článek

Panely japonských posuvných stěny v moderním interieru

Zastínění oken zajišťují venkovní žaluzie. Interierové dekorace oken, řešené ve spolupráci s arch.Kamilou Douděrovou, proto mohou být v odlehčeném stylu, odpovídajícím modernímu zařízení bytu.

projít na článek

Luxusní dimout s ornamentálním vzorem v moderní ložnici

Závěs Hermosa 165 kolekce Exclusive splňuje dimoutovým provedením požadavky na zatemnění a navíc upoutá svým designem s pravidelnými ornamenty, výraznějšími po dopadu světla. S moderním stylem zařízení ložnice tvoří zajímavý kontrast.

projít na článek