Křemíkové baterie od StoreDot umožní výrobu menších baterií schopných extrémně rychlého nabíjení

Společnost StoreDot, průkopník technologie extrémně rychlého nabíjení (XFC), bude brzy vyrábět křemíkové baterie, které výrobcům automobilů umožní navrhovat a vyrábět levnější, lehčí a udržitelnější elektromobily. StoreDot je nyní na cestě k tomu, aby do příštího roku dodala OEM výrobcům elektromobilů své baterie pro extrémně rychlé nabíjení 100in5 s převahou křemíku. Tato transformační technologie zajistí dojezd []

projít na článek

Jak správně nabíjet (vybíjet) baterie?

Jak docílit vysoké životnosti baterie? - - - - Je důležitější počet nabíjecích cyklů, nebo množství přenesené energie? - - - - Jak nabíjet baterie - pro pokročilé ? - - - - Jak snadno baterii poškodit? - - - - Jak na baterii najet o 50% km více?

projít na článek

Jak správně skladovat baterii?

Na životnost baterie má kromě způsobů nabíjení a vybíjení, značný vliv způsob skladování a to ve dvou aspektech.

projít na článek

Vytiskněte si TAHÁK: Jak prodloužit životnost baterie?

Krátké shrnutí o nabíjení a skladování baterií elektrokol. ( - !!! - Před tiskem zavřete chatovací okno, pokud se otevře vpravo dole - !!! - )

projít na článek

Pod 2,5 V na článek je baterie mrtvá

Kromě hlídání maximálního napětí při nabíjení, má BMS za úkol odpojit baterii v případě poklesu napětí kteréhokoliv článku pod stanovenou mez typicky 3,0V.

projít na článek

Baterie odolného tabletu AGM PAD P1

Odolný tablet AGM PAD P1 s podporou 4G mobilních sítí má vysoký výkon, jak jste si mohli přečíst v předešlém článku, jak si ale vede v oblasti baterie? Poskytuje výkonnému tabletu dlouhou výdrž na jedno nabití? AGM PAD P1 má naštěstí i přes svou malou tlo

projít na článek