Křeslo Celine

Svým designem velice jednoduché, ale zároveň moderní křeslo Celine zapadne téměř v každém interiéru. Je nenápadné, a proto svou přítomností nebude rušit zbytek interiéru. Nohy křesílka jsou vyrobeny z dubu v přírodním odstínu. Rozměry: šířka 71cm, hloubka 75cm, výška 76cm, výška sedu 47cm The post Křeslo Celine appeared first on Lusito.

projít na článek

Křeslo Agáta

Křeslo Agáta vhodné i pro seniory. Pevné i polohovací. Možnost výběru potahu. The post Křeslo Agáta first appeared on FERI BOOT Nábytek Rousínov.

projít na článek

Láhev dárekpro dědu, houpací křeslo pro dědu | odchod do důchodu

Dárek pro dědu a důchodce Dárky pro starší ročníky pro zasmání dárek houpací křeslo je vtipný a praktický. Zasmějte se na oslavě a překvapte kolegu, co půjde do důchodu. Či jen jako dárek k 50, 60,70,80,90,100 či 110 narozeninám :-) Ke křeslu můžem vypá

projít na článek

Slevy na parfémy + poštovné zdarma při nákupu nad 1000 Kč

Aktuální nabídka internetového obchodu obsahuje téměř 700 dámských a pánských parfémy od výrobců jako Adidas, Celine Dion, David Beckham, Davidoff, Diesel, Dior, DKNY, Dolce Gabbana, Ferrari, Giorgio Armani, Guess, Hugo Boss, Jennifer Lopez, Katy Perry,

projít na článek

Ušák TP

Velice pohodlné a kvalitní křeslo, včetně záhlavníku a polštářku. Masivní nožky, bonelová pružina v sedáku i opěráku, kvalitní HR pěna. Možnost dokoupení podnožky. The post Ušák TP first appeared on FERI BOOT Nábytek Rousínov.

projít na článek

umělý ratan sestava Empire - 42 990 Kč

Elegantní nábytek z exkluzivní kolekce Ronde – kulatý ratan. Sestava je vhodná pro až 7 osob a obsahuje:1 sofa trojsedák, 1 sofa dvousedák, 1 samostatné křeslo, 1 taburet s polstrem, 1 konferenční stolek se skleněnou deskou (bezpečnostní sklo).

projít na článek