Křest CD - 27.9. - Holešov!

Rádi bychom vás pozvali na křest našeho nového alba "Journey to Saturn"! Ve čtvrtek 27.9.2018 od 20:00 se na vás budeme tešit v Holešově v zámeckém klubu - New Drive Club! Na pořadu večera budou především skladby z nového alba "Journey to Saturn", ale zároveň ty nejoblíbenější kousky z prvního alba ''Walk on Mars''. Přijďte si s námi užít tento hudební výlet do vesmíru. Uslyšíte a uvidíte nás v této sestavě: Hanz Sedlář - Bicí, piano David Uher - Kytary host večera: Iris Moris - El. violoncello Kde: Holešov - New Drive Club Kdy: 27. září 2018 - 20:00 hod. Vstup: 150,- Kč Pokud máte nějaké dotazy ohledně této akce, neváhejte nám napsat na: [email protected] !!! Pozor !!! Příchozí most do zámku se opravuje a proto je nutné jít přes zámeckou zahradu.

projít na článek

Svatý křest 2012

V dubnu se konal Svatý křest, při kterém bylo na základě vyznání víry pokřtěno pět lidí.

projít na článek

Svatý křest 2013

První adventní neděli v roce 2013 proběhl Svatý křest v Aši.  

projít na článek

Křest publikace Podnikatelé a živnostníci pohřbení na Malostranském hřbitově

Spolek Malostranský hřbitov si Vás dovoluje pozvat na slavnostní křest nové publikace "Podnikatelé a živnostníci pohřbení na Malostranském hřbitově", který se uskuteční v úterý 23. února od 17 hodin v pobočce Městské knihovny v Praze na Smíchově, Nám. 14.

projít na článek

Fašank ve Strání odstartuje křest CD cimbálové muziky Strýci

Jedním z vrcholů prvního dne 33. ročníku Fašankového festivalu ve Strání bude křest očekávaného CD s názvem Zpod Javoriny, které nahrála na přelomu loňského a letošního roku tamní cimbálová muzika Strýci.Celý příspěvek si přečtete ve slováckém deníku. The

projít na článek

Křest

V něděli odpoledne dne 25.6.2006 se konal ve sboru BJB Cheb I. křest. Pokřtěno bylo 13 lidí ze sboru Cheb I., Cheb II. a Aš.

projít na článek