Kroměříž – založení trávníku s automatickou závlahou

Jednoduchá a malá realizace trávníkového povrchu s instalací závlahy. Důležitým faktorem ovlivňující funkci závlahy je tlak a celkové natečené množství vody za jednotku času. V tomto případě jsme museli napojit závlahovou šachtu přímo na hlavní vodovodní řád. Vše se zdařilo a podívejte se na rostoucí trávník 14 dní po výsadbě.

projít na článek

Kroměříž – rekonstrukce zahrady ve svahu

Původní vzezření a kompozice zahrady nevyhovovalo nárokům majitelů, proto se rozhodli pro kompletní rekonstrukci. Došlo k vybudování opěrných terásek, chodníčků z nášlapů, v horní etáži k výsadbě trávníku a okrasných záhonů tak, aby esteticky uspokojovaly

projít na článek

Kroměříž – komplexní vegetační úpravy ve firemním areálu

Vedení firmy Ireks Enzyma v Kroměříži mělo zájem o založení travnatých ploch, k těm během roku přibyla výsadba vzrostlých stromů Carpinus betulus Columnaris.

projít na článek

Hulín – trávníky a výsadby v areálu firmy Zapa Beton a.s.

Založení trávníku a výsadeb a celoroční údržba zeleně ve firemním areálu Zapa Beton a.s. v Hulíně.

projít na článek

Město Kroměříž – výsadby

Během dvou let jsme pro město Kroměříž vysadili více než 150 alejových stromů. Výsadby jsou rozmístěny po celém městě. Ulice, které jsme osazovali jsou Žerotínova, Nábřeží, Generála Svobody, Osvoboditelů, a další.

projít na článek

Akumulátorový Vertikutátor Einhell Aku GE-SC 35

Akumulátorový vertikutátor pro menší a střední plochy. Žádné kabely, žádné dolévání benzínu, stačí na baterie.  Výkonný bezuhlíkový motor Einhell, vyžadující dvě nabíjecí 18V baterie řady Power X-Change, vytváří díky 36 V vysoký točivý moment.  Akumulátor

projít na článek