Krosové jízdní kolo Leader Fox AWAY 28 (21") černá mat/oranžová 2019

Popis:Krosové kolo je ideální pro cykloturistiku.Kola průměru 28 palců a středně široké pláště nabídnou milovníkům svižné jízdy dostatek výkonu na asfaltu, ale zároveň díky přednímu odpružení i komfort na polních cestách nebo lesních pěšinách. Kros není kolem na skákání a překonávání terénních limitů nebo rychlostních rekordů na silnici, je to univerzál pro všechno. Jelikož je kros zaměřený hlavně na rychlejší jízdu, používáme převodníky s větším počtem zubů, aby jezdec nemusel šlapat tak vysokou frekvencí.

projít na článek

Krosové jízdní kolo Leader Fox AWAY 28 (21") černá mat/zelená 2019

Popis:Krosové kolo je ideální pro cykloturistiku.Kola průměru 28 palců a středně široké pláště nabídnou milovníkům svižné jízdy dostatek výkonu na asfaltu, ale zároveň díky přednímu odpružení i komfort na polních cestách nebo lesních pěšinách. Kros není k

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox BUSBY 18 černá/zelená 2018

Popis:Leader Fox BUSBY 18 je dětské kolo s koly o průměru18 , vhodné pro děti s výškou postavy od110cm do 125cm.Kolo s hliníkovým rámem!Leader Fox Busbyje osazen nábojem se zpětnou brzdou v klikách torpédem , přední brzdou cantilever.

projít na článek

Dětské jízdní kolo Leader Fox BUSBY 16 černá/zelená 2018

Popis:Leader Fox BUSBY 16je dětské kolo s koly o průměru16 , vhodné pro děti s výškou postavy od105cm do 115cm.Kolo s hliníkovým rámem! Leader Fox Busbyje osazen nábojem se zpětnou brzdou v klikách torpédem , přední brzdou cantilever.

projít na článek

Krosové jízdní kolo Leader Fox ŠUMAVA Gent 28 2022 modrá tiger-oranžová

Popis:Krosové kolo je ideální pro cykloturistiku. Kola průměru28 palcůastředně široké pláštěnabídnou milovníkům svižné jízdy dostatek výkonu na asfaltu, ale zároveň díky přednímu odpružení i komfort napolních cestách nebo lesních pěšinách.Kros není kolem

projít na článek

Horské jízdní kolo Leader Fox SONORA 29" 2023 černá-oranžová matt

Popis:Horská kola s průměrem kol 29“ nabízejí lepší vyhlazení povrchu v terénu a jsou ideální volbou pro ty, kdo hledají pohodlí, a přitom nechtějí kompletní odpružení.

projít na článek