Krůtí maso z farmy Zelenka

Nová nabídka krůtího masa z farmy Zelenka Židlochovice ve vybraných prodejnách Trefa. Farma Zelenka je specialistou na chov a zpracování krůt. Krůty chová na vlastních farmách a krmivo nakupuje z regionu Jižní Moravy.

projít na článek

Produkty

nabízíme biocertifikované maso, bioprodukty a farmářské produkty drůbeží maso: husí maso, kachní maso, krocaní maso, krůtí maso, kuřecí maso  mléko kravské, vejce zelenina: brambory, dýně, dýně hokaido, cukety, okurky, papriky, rajčata, rukola byliny:

projít na článek

Rozhovor s kamarády a rivaly zároveň - JMT Racing tým

Petrové Švihora a Zelenka, kamarádi a fanoušci v jednom balení. Petr Švihora a Petr Zelenka, dva kamarádi, rivalové a teď i jeden tým JMT Racing. Do Mostu se na Carboniacup, pokud situace dovolí, chystá dvojice jezdců a kamarádů s Formulí Campus.1,6ltr.

projít na článek

Národní Den Farmy na Ukrajině

Dne 15. srpna se Bioveta účastnila „Национального Дня ферми“ (Národní Den Farmy), konference s praktickými ukázkami na farmě TOB HBA Perlina Podilija v Chmelnické oblasti.

projít na článek

Petr Zelenka, jezdec s vůní benzínu v krvi

Rodák z Lomu u Mostu od prvních krůčků směřoval do tátovi garáže, pak se vyučil a jak jinak, než automechanikem a v tomto oboru podniká dodnes a jelikož následoval svého otce a ježdění po různých závodech přidal i touhu závodit sám, začal se postupně od z

projít na článek

Národní den farmy Čerkasy

Dne 29. srpna 2019 se na Ukrajině konal další „Národní den farmy“ na základně jednoho z lídrů v produkci mléka Čerkaské oblasti, firmy «СПОП Видродження».

projít na článek