Zdeněk Pohlreich předvedl skvělý recept na krůtí stehna na kari s mandlemi. Používá k tomu vykoštěné krůtí stehno, o kterém říká, že je do omáčky vždy lepší, než prso. Celý postup vypadá, jako krutí guláš na kari se smetanou. Jak přesně tento recept vypadá, a co je k tomu potřeba, se podíváme v našem článku.
Krůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích
projít na článekKrůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích
projít na článekZdeněk Pohlreich je nejznámější český šéfkuchař, gastronom, podnikatel a moderátor. Popularitu získal především díky pořadu TV Prima Ano, šéfe!. Mimo jiné učí na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze. Jeho vynikající recepty naleznete v ku
projít na článekRajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.
projít na článekKlasický recept na šunkofleky od šéfa Pohlreicha nečekejte. Recept, který je níže uveden, je jiný, netradiční, ale přesto jednoduchý. Je jen na vás, zda jej vyzkoušíte. Dle použitých ingrediencí bude výsledný pokrm zcela jistě degustačním zážitkem.
projít na článek