Krůtí stehna podle Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich předvedl skvělý recept na krůtí stehna na kari s mandlemi. Používá k tomu vykoštěné krůtí stehno, o kterém říká, že je do omáčky vždy lepší, než prso. Celý postup vypadá, jako krutí guláš na kari se smetanou. Jak přesně tento recept vypadá, a co je k tomu potřeba, se podíváme v našem článku.

projít na článek

Pečená krůta podle Pohlreicha

Krůtí maso je pokládáno za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích

projít na článek

Krůtí medailonky

Krůtí maso se považuje za jedno z nejchutnějších a dieteticky nejhodnotnějších. Má nízký obsah tuku, ale vysoký obsah bílkovin, hořčíku, draslíku a vitamínů ze skupiny B. Krůtí maso nevyžaduje dlouhou přípravu a snadno přijímá chuť koření. Maso z krůtích

projít na článek

Linecké těsto podle Pohlreicha

Zdeněk Pohlreich je nejznámější český šéfkuchař, gastronom, podnikatel a moderátor. Popularitu získal především díky pořadu TV Prima Ano, šéfe!. Mimo jiné učí na Střední škole gastronomické a hotelové (SŠGH) v Praze. Jeho vynikající recepty naleznete v ku

projít na článek

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha

Rajská polévka podle Zdeňka Pohlreicha je asi trochu jiná, než jsme většinou zvyklí, ale je opravdu velmi chutná.

projít na článek

Šunkofleky podle Pohlreicha

Klasický recept na šunkofleky od šéfa Pohlreicha nečekejte. Recept, který je níže uveden, je jiný, netradiční, ale přesto jednoduchý. Je jen na vás, zda jej vyzkoušíte. Dle použitých ingrediencí bude výsledný pokrm zcela jistě degustačním zážitkem.

projít na článek