Kryptoměna a platebni karta Visa

Ano, díky našemu článku již víte, že se dá platit kryptoměnami pomocí platební karty, kterou si zřídíte na některé z webových stránek. Společnost Visa ale přišla s tím, že by mohla již brzy umožnovat placení pomocí kryptoměn v rámci její platební sítě. To by mohlo znamenat velkou revoluci.

projít na článek

Po Visa bude kryptoměny podporovat také MasterCard

Zatímco Visa podporuje již několik projektů s kryptoměnami, jeho konkurent MasterCard vyčkával. Nejspíše ale přišla vhodná doba, když bitcoin roste, aby se i tato společnost angažovala do světa kryptoměn. Co si pod tím lze představit?

projít na článek

Máte smartphone? Zajistěte svoje děti nebo sebe na důchod

Většina z mladší generace již slyšela pojem kryptoměna. A když slyšela o kryptoměnách jistě ví, že první kryptoměnou byl Bitcoin. Jeho hodnota byla na počátku blížící se 0 dolarů, největší vzestup jeho hodnoty byl v roce 2013 a pak v roce 2017, několik m

projít na článek

Vyplatí se Gopass v roce 2022? Registrace, karta, cena

Kam vyrazit za zábavou a dobrodružstvím? Třeba do Špindlerova Mlýna! S kartou GOPASS navíc ušetříte nejen na jízdenkách na lanovku, ale také na občerstvení nebo suvenýrech. Čtěte dál a zjistěte, jaké další výhody vám karta GOPASS přinese.

projít na článek

Intradenní Price Action patterny na bitcoinu 27.5.2024

Bitcoin (BTC/USD): Tato kryptoměna je na 30minutovém grafu v pohybu do strany a dostala se nyní k supportu 68300.

projít na článek

Swingové obchodování bitcoinu 21.5.2024

Bitcoin (BTC/USD): Tato kryptoměna je na 1hodinovém grafu v rostoucím trendovém kanálu, který platí po čtyřech odrazech již od 3. května.

projít na článek