Kuchařka-kuchař hledáme a rychle

Nabízíme brigádu, přivýdělek hledáme kuchaře, kuchařku, protože ta naše onemocněla a není jasné, jak dlouho nebude moci do práce přijít. Pro více informací se obracejte na ředitele, číslo 777264194. Odkaz: Kuchařka-kuchař hledáme a rychle Zdroj: Dětský domov Unhošť.

projít na článek

Kuchař

The post Kuchař first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Volné pracovní místo

Od října letošního roku bude volné pracovní místo kuchařka, kuchař, vedoucí školní jídelny.  Podrobnosti jsou na kladenském úřadu práce, můžete ale kontaktovat přímo i: ředitele DD na telefonu 777264194, zástupkyni ředitele (Mgr. Dana Vršecká 739086760),

projít na článek

Kuchařka pro Crohnovu chorobu

Kuchařka pro Crohnovu chorobu představuje tak zvanou bezezbytkovou dietu, někdy označovanou jako dieta č. 5. V tomto příspěvku přinášíme užitečné informace o přehledu nevhodných potravin a podíváme se i na některé dobré recepty.

projít na článek

Hledáme nové kolegy

Do našeho týmu hledáme vhodného uchazeče na pozici: Pracovník výroby. The post Hledáme nové kolegy appeared first on STILLUS s.r.o. reklamní agentura.

projít na článek

Hledáme posilu do týmu na pozici maršála

Hledáme posilu do našeho týmu v Loreta Golf Clubu Pyšely na pozici maršála. Požadujeme spolehlivost a alespoň základní znalost golfového prostředí. Čeká vás práce v krásném prostředí na čerstvém vzduchu a pohodový kolektiv. Nástup ihned. Nabídky posílejte

projít na článek