Kuchyňské nádobí

Úporné, inkrustované a připečené nečistoty: silná oplachová chemie pro hrnce, pánve a jiné kuchyňské nádobí.

projít na článek

Proč používat zařízení na úpravu vody?

Kvalitu umytí nádobí ovlivňuje kromě technologie mytí a čisticích prostředků také jakost vody. V závislosti na svém složení může voda na nádobí zanechávat vápenné usazeniny, šmouhy nebo skvrny.

projít na článek

Pomocníci v domácnosti

Doby, kdy kuchyňské roboty zaplnily polovinu místnosti, už jsou dávno minulostí. Stejně, jako náročná údržba po jejich použití. Moderní pomocníci v domácnosti, ke kterým kuchyňské roboty neodmyslitelně patří, práci skutečně usnadňují a nezaberou v kuchyni

projít na článek

Změkčení vody

Měkčí voda bez vápníku pomáhá předcházet tvorbě vodního kamene a následnému poškození, které kámen může v myčce nádobí způsobit.

projít na článek

Úplné odsolení

Kvalita této vody je srovnatelná s kvalitou vody destilované. Taková voda nezanechává na nádobí, příborech ani sklenicích žádné usazeniny.

projít na článek

Nechte své hosty, ať snědí i nádobí

Uvažujete o tom, že si otevřete cukrárnu nebo kavárnu a obáváte se konkurence? Chtělo by to jistě dobrý nápad, jak hned od prvních dnů nalákat do vaší provozovny co nejvíce hostů. Co je platné, že jsou vaše produkty těmi nejlepšími ve městě, když o tom ni

projít na článek