Kup 4ks Somersby a získej MILKU zdarma!

Kup 4 kusy Somersby Cider 0,33l s příchutí blackberry a získej ihned čokoládu Milka zdarma. Akce platí od 1. do 8.3.2017 ve všech supermarketech Trefa. Čokoláda Milka Alpenmilch vám bude vydána na pokladně.

projít na článek

Kup tyčinku Milka a získej kelímek zdarma!

Nakupte jakékoli dvě tyčinky Milka a získejte kelímek zdarma. Akce platí v supermarketech Trefa do vydání zásob kelímků.

projít na článek

Nakupte Milku a získejte polštářek

Za nákup 5x čokoláda Milka 87-100g nebo 2x čokoláda Milka 270-300g získáváte jemný polštářek zdarma. Výdej polštářků probíhá na pokladně. Akce platí od listopadu do vydání zásob ve všech supermarketech Trefa.

projít na článek

Nakupte 10 piv Kozel 11 a získej Camembert Natur

Za nákup 10 lahví Kozel 11 nebo Kozel Řezaný 11 získáte balení Camembertu Natur od Présidentu zdarma. Akce probíhá od 13.7. do 19.7.2016 nebo do vydání zásob sýru. Sýry zdarma si přidejte k nákupu, na pokladně Vám bude sýr odečten.

projít na článek

Vyhraj Toyotu na víkend s plnou nádrží!

Zúčastni se skimaratonu, vyplň krátký formulář a získej šanci vyhrát Toyotu na víkend s plnou nádrží zdarma!Společně s Toyota Dolák jsme si pro Tebe připravili super cenu - auto na víkend s plnou nádrží zdarma! Stačí se registrovat na TÉTO STRÁNCE a zúčas

projít na článek

Vyhraj Toyotu na víkend s plnou nádrží!

Zúčastni se skimaratonu, vyplň krátký formulář a získej šanci vyhrát Toyotu na víkend s plnou nádrží zdarma! Společně s Toyota Dolák jsme si pro Tebe připravili super cenu - auto na víkend s plnou nádrží zdarma! Stačí se registrovat na TÉTO STRÁNCE a zú

projít na článek