Kurz dalšího vzdělávání Příprava teplých pokrmů Oznámení termínu zkoušky profesní kvalifikace: Kuchař/kuchařka studené kuchyně (65-002-H, úroveň 3), která se koná dne 25. 3. 2023 v 8.00 hodin na pracovišti SOŠ a SOU Písek, Komenského 86Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů (65-004-H, úroveň 3), která se koná dne 1. 4. 2023 v 8.00 hodin na pracovišti SOŠ a SOU Písek, Komenského 86. Oznámení termínu zkoušky profesní kvalifikace. Dne 11. 3. 2023 se koná od 8.00 zkouška k ověřování profesní kvalifikace Kuchař/kuchařka teplých pokrmů (kód: 65-001-H). Zkouška se koná v prostorách školy na adrese Komenského 86, Písek. Veškeré informace o požadavcích na uchazeče, povinnostech a průběhu zkoušky a které doklady/dokumenty musí uchazeč předložit bezprostředně před započetím zkoušky najdou uchazeči na https://www.narodnikvalifikace.cz/kvalifikace-6-Kucharkucharka_teplych_pokrmu/kvalifikacni-standard. Zde jsou také uvedeny pomůcky, které může uchazeč při zkoušce používat.
V období od února do května 2023 probíhaly v InBázi kurzy Specifika práce asistenta pedagoga pro žáky s OMJ v ZŠ a Rozvíjení interkulturních kompetencí na školách. Celkem kurzy navštěvovalo 33 účastnic. Jsme moc rádi, že jsme asistentky pedagoga, učitelky
Rádi bychom Vás pozvali na korálkové kurzy, které proběhnou během července v našem obchodě v Londýnské ulici, Praha 2. Vypsali jsme tři kurzy, které se týkají oblíbeného tématu obšívání Rivoli Swarovski Elements. ...
projít na článekVe dnech 14. dubna a 10. května pořádáme v naší kreativní dílně vPraze v Londýnské 81 další krásné korálkovací kurzy KORÁLKOVÁ VÝŠIVKA a OBŠITÁ RIVOLI SWAROVSKI HERRINGBONE STEHEM pod vedením příjemné Nely Kábelové alias Gianelle. Veškeré podrobnosti
projít na článekAktuálně otevíráme kurzy českého jazyka pro děti i dospělé INTENSIVE CZECH COURSE BEGINNERS for Adults / INTENZIVNÍ KURZ ČEŠTINY ZAČÁTEČNÍCI pro dospělé Price/Cena: 3 500 Kč From/Od: 19.-30.6.2023 When/Kdy? Monday/pondělí Friday/pátek 17.00 20.15 Where/
Vypsali jsme kurzy korálkování - v lednu s Darí Fejtkovou.
projít na článek