Kvalitní koberce mají mnoho výhod

Na začátku devadesátých let popularita koberců začala trochu skomírat, jelikož se objevily nové podlahové krytiny, jež tepichy v mnoha ohledech překonávaly. V poslední době se ovšem koberce opět dostávají do hledáčků zákazníků, zvláště ty skutečně dobré. Čištění už dávno není velký problém Lidé často nechtěli mít doma velké množství koberců hlavně kvůli jejich čištění. Přeci jen parkety či linoleum lze jen lehce přetřít mokrým hadrem a je hotovo, zatímco o tepich je potřeba se náležitě starat. Navíc ani při sebelepší péči se člověk nevyhnul nutnost občas navštívit specializovanou čistírnu. Většinou za to mohla rozlitá polévka nebo omáčka. V současné době však skvrny nejsou pro koberce takový problém jako v minulosti. Speciální čističe jsou už totiž mnohem silnější, ale zároveň šetrnější k vláknům. Také vysávání se správným luxem nemusí být zdlouhavé a neproduktivní. Moderní vysavače jsou totiž navrženy tak, aby zbavovaly koberce prachu mnohem efektivněji. A nejen prachu, ale i dalších alergenů typu zvířecí chlupy či roztoči, což ocení asi každý alergik. Jsou měkké a skvěle hřejí Dobrý koberec je skutečně nad zlato. Běžná podlaha studí a není příliš příjemná ani pro bosé nohy. Dvojnásob to pak platí v zimě. Koberce jsou však měkké a z těch skutečně dobrých sálá teplo. Díky tomu v místnosti panuje mnohem lepší tepelná pohoda než bez koberců. Proto některé tepichy, zvláště typy s dlouhým vlasem, mohou pomoci šetřit na energiích. Něco extra Komu by snad nestačil klasický koberec, může sáhnout po perském typu https://e-shop.buchara.cz/perske_koberce. Tyto koberce orientální ovšem nejsou pro každého. Důvodem je jejich vysoká cena. Ta se může běžnému člověku jevit jako přestřelená. I přesto je však po orientálních kobercích velká sháňka. Jedná se totiž o produkty té nejvyšší jakosti, jež vydrží sloužit i desítky let bez zjevných vizuálních změn.

projít na článek

Perské koberce umělecká díla pod vašimi nohami

Perské koberce jsou známy po celém světě pro svou jedinečnou krásu, komplexní vzory a vysokou kvalitu. Tyto ručně tkané skvosty nejenže zkrášlují domovy po celá staletí, ale jsou také považovány za investici a dokonce za dědictví, které se předává z gener

projít na článek

Dokonalá péče o koberce

Pro naše klienty zajišťujeme také dokonalou péči o koberce v kancelářích, administrativních budovách, nájemních domech aj.  Pro naše klienty zajišťujeme také

projít na článek

Cestujete do zahraničí? Ušetřete peníze s revolučním Revolut!

Revoluční nebanka Revolut je oficiálně v Česku! To je dobrá zpráva především pro cestovatele. Přečtěte si o službě Revolut. Jak získat a používat Revolut card? Karta přináší mnoho výhod, které každý cestovatel určitě ocení.

projít na článek

Operativní leasing nabízí spousta společností. Víme, z čeho vybírat

Pokud zvažujete pořízení nového vozu, můžete využít operativní leasing. Ten přináší mnoho výhod. Nabízí jej spousta společností.

projít na článek

Dr. Max - tipy, jak ušetřit nákupem v online lékárně

Každý máme někdy den, kdy nejsme úplně ve své kůži a potřebujeme sáhnout do lékárničky pro záchranu. Ta nosí jméno Dr. Max. Lékárna Dr. Max skrývá mnoho výhod o kterých možná nevíte! Podívejte se s námi na tipy, jak ušetřit na nákupu v online lékárně Dr.

projít na článek