Kvantová ukázková kniha

Náš aktualizovaný vějíř inovací CPI je pro vás připraven. Rádi bychom vám představili různé možnosti výroby knih, abychom vás inspirovali pro váš další knižní projekt, a budeme rádi, když se s námi podělíte o své nápady a přání. Vyžádejte si jeho výtisk právě teď v naší produktové kategorii - Inovace jediným kliknutím nebo se obraťte Der Beitrag Kvantová ukázková kniha erschien zuerst auf CPI Gruppe Deutschland.

projít na článek

Ukázková hodina - Bavíme se sportem

V pondělí 30.9.2019 proběhne ukázková hodina kroužku Bavíme se sportem.   čas - 13:00 - 13:45 místo - na zahradě školy Mohou se zapojit i nepřihlášené děti, vítáni jsou rodiče.

projít na článek

Ukázková odpoledne TechnoMatu

Ve dnech 19. a 26. 9. 2022 proběhly ukázkové aktivity pro oddělení ŠD – 2. ročníky, v nichž jsme prezentovali projekt TechnoMat.

projít na článek

mš - edukativně stimulační skupiny

Ukázková lekce spojena s informativní schůzkou proběhne v pondělí 11. prosince 2023 v 16:00 hodin v budově základní školy. Více info z letáku (pdf 403 kb).

projít na článek

Bičíková Jitka - Otoky a záhadná lymfa

Tato nádherná kniha vám ukáže tajemství krásy a zdraví, ale i hubnutí. Kniha vysvětluje, co to vlastně lymfa je a jak funguje, ale také jak jí zanedbáváme. Podrobně vysvětluje problém lymfových otoků, ale i to, jak je léčit. Vše v této knize je doplněn

projít na článek

Hadí žena - Hernán Huarache Mamani

Tato kniha pojednává o ženě, která se vydala do Peru na radu přátel, když jí opustil muž. Poznává kulturu And a hledá pravé Kurandery, kteří by ji pomohli s její podstatou. Chce se stát váženou, nezávislou a neohroženou. Tato kniha je moc silná a pěkná

projít na článek