Květen 2024 Ukázka pohotovostní jednotky a psovodů ZZC Vyšní Lhoty

Odpolední středeční čas 29. 5. 2024 byl plný napětí a zážitků. Dojeli k nám na návštěvu Policisté ze Zařízení pro zajištění cizinců Vyšní Lhoty s ukázkou své práce s psovody. Policisté si s uživateli povídali o své práci, probrali několik různých témat. Představili svou výzbroj a výstroj. Dále se představil policejní psovod se služebním psem, který předvedl hlavně praktickou ukázku. Dozvěděli jsme se hodně zajímavých informací ohledně přípravy psů k všestrannému a speciálnímu výcviku. Článek Květen 2024 Ukázka pohotovostní jednotky a psovodů ZZC Vyšní Lhoty se nejdříve objevil na www.csstesin.cz.

projít na článek

Květen 2024 Stavění máje

Během stavění májky jsme se nenechali odradit ani severním „krutým“ větrem, který nás přinutil schovat se pod deky a sáhnout po štamprličce na zahřátí. Článek Květen 2024 Stavění máje se nejdříve objevil na www.csstesin.cz.

projít na článek

Zasahovali jsme u hromadné nehody

Středa, 5. června 2024 – Ráno jsme vyslali jednotky k hromadné nehodě na dálnici D1 v Brně.

projít na článek

Pouť ve skanzenu

V sobotu 19. srpna 2023 si návštěvníci mohou po celý den v prostředí Muzea vesnice jihovýchodní Moravy užívat jarmareční pouťovou atmosféru: spatřit mořskou pannu v kádi, zhlédnout rozličná představení pro dámy, pány i děti, stánky s lákavým zbožím a dalš

projít na článek

Salon vín 2024 v číslech

Nový ročník Salonu vín pro rok 2024 je aktuálně v přípravě pro otevření veřejnosti v únoru 2024. Zlatá stovka vín nového ročníku bude zveřejněna v pondělí 8. 1. 2024. Podívejme se už dnes na několik čísel, které se k novému ročníku vážou.

projít na článek

KeePass Ukázka ručního a automatického přihlášení

KeePass je správce hesel dostupný zdarma i pro komerční prostředí. Jeho velkou výhodou je funkce automatického přihlášení.   KeePass je The post KeePass – Ukázka ručního a automatického přihlášení first appeared on Michal Zobec | Senior IT Consultant (ZOB

projít na článek