Kvíz pro zábavu: Poznejte holčičku na fotografii? Vyrostla z ní naše nejchytřejší Miss. Bystří to dají!

Malá holčička na fotografii nejspíš ani netuší, jaká hvězdná sláva ji v budoucnosti čeká. Není to ale jen titul nejkrásnější dívky v České republice, titul získala i ke jménu, když vystudovala Farmaceutickou fakultu. U Miss vcelku nečekaný jev. Poznáte, o kterou krásnou lékárnici se jedná?

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz na trénink postřehu a procvičení mozku: Najdi 3 šestky do 8 vteřin! Chytří to dají!

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný kvíz, se kterým dokonale potrénujete své kognitivní funkce. Najdete na obrázku 3 šestky?

projít na článek

Kvíz jen tak pro zábavu: Doplň vtipné básničky Štěpána Šafránka z filmové série Básníků až do konce!

Borůvka, Jeskyňka, Píšťalka, Popelka, Veverka a Zlatá Rybička. To byly lásky studenta a později lékaře Štěpána Šafránka, nepoučitelného romantika, který svým vyvoleným skládal poetické básničky, na něž fanoušci hexalogie rádi vzpomínají. Jak si je pamatuj

projít na článek

Kvíz na cvičení postřehu: Najdi 3 rozdíly mezi obrázky karet. Lidé se zdravým mozkem to dají do 10 sekund

Jak jste na tom s bystrým úsudkem a logickým uvažováním? Zvládli byste kvíz na cvičení postřehu? Pokud myslíte, že ano, rovnou si zkuste ten náš. Najdete na obrázcích karet 3 rozdíly?

projít na článek

Kvíz: Poznejte v tomto hezkém vousáčovi malého hrdinu českého oscarového filmu? Chytří na to přijdou

Narodil se 1. ledna 1990 a jako malý chlapec exceloval ve Svěrákově veleúspěšném filmovém počinu oceněném oscarem. Co dělá dětská hvězda tohoto filmu dnes?

projít na článek

Filmový kvíz: Poznejte v tomto starém muži sexy blonďáka z bláznivých komedií? Chytré to napadne okamžitě

Býval sexy idolem žen i filmového plátna. S Budem Spencerem tvořili nerozlučnou dvojici. Dnes je z něj starý prošedivělý pán. Jak vypadá a co dělá kdysi skvělý herec dnes?

projít na článek