Kyselina citronová. Jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Velmi dobře odstraňuje vodní kámen v kávovarech a konvicích.
Kyselina citronová. Jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Velmi dobře odstraňuje vodní kámen v kávovarech a konvicích.
projít na článekKyselina citronová. Jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Velmi dobře odstraňuje vodní kámen v kávovarech a konvicích.
projít na článekPokud hledáte způsob, jak hydratovat své rty a udržet je plné a pružné, řešením může být kyselina hyaluronová. Kyselina hyaluronová je látka, která se přirozeně vyskytuje v těle a pomáhá udržovat pokožku vlhkou a hydratovanou. The post Jak hydratovat rty
projít na článekIngredience: rukola 300g vodního melounu 200g žlutého melounu sýr feta mandlové lupínky Dresing: PL medu koriandr šťáva z 1 pomeranče PL olivového oleje špetka chilli Postup: Rozmixujte vše na dresing. Do mísy nakrájíte melouny, přidáte rukolu a zamí
projít na článekIngredience: 110g másla /kokosový olej 200g kokosového cukru 55g kakaa 2 vajíčka 1/4 lžičky soli Lžička kypřicího prášku 260g mouky (nechám na Vás, já jsem použila pohankovou) 100g nasekané hořké čokolády Postup: Máslo rozpustíme spolu s cukrem ve vodn
projít na článek