La Palma nabídka, která se neodmítá

La Palma nabídka, která se neodmítá La Palma nabídka, která se neodmítá Máme pro vás jednu super nabídku, jedná se o zájezd do čtyřhvězdičkového hotelu na kanárský ostrov La Palma, kam je letos nově zavedena přímá letecká linka z Prahy. La Palma je úžasná taková malá španělská Havaj Hotel stojí přímo na pobřeží nad pláží Puerto Naos s vulkanickým černým pískem a oblázky. Pláž obklopují banánové plantáže. Termín 16.7- 23.7.2024 Cena:  57 380 Kč / 2 dosp. osoby + 2 děti (6 let + dítě do dvou let) polopenze 7 nocí letecky dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře Pro více informací a rezervace si pište co nejdříve kolegyni na [email protected], děkujeme a těšíme se! 

projít na článek

Sopečná erupce na ostrově La Palma - aktualizovaný článek

Na ostrově La Palma se v neděli 19. září probudila sopka Cumbre Vieja. Přinášíme o zpravodajství o vývoji sopečné aktivity, rozsahu poškození, materiálních ztrátách i solidaritě s postiženými. 

projít na článek

Sopka na La Palma - zprávy září - říjen 2021

zprávy z erupce na La Palma za měsíce září - říjen 2021

projít na článek

Ostrov La Palma hoří, bylo evakuováno již 700 osob

 Včera odpoledne se vyplnila chmurná očekávání pracovníků životního prostředí, kteří se v těchto dnech horka obávají lesních požárů. Na ostrově La Palma vypukl lesní požár, který se stále nedaří dostat pod kontrolu. Guardia Civil předběžně zadržela v souv

projít na článek

POLSKÉ CK

Polské CK - nabídka zájezdů od polských CK a odlety z polských letišť za atraktivní ceny. Nespornou výhodou je široká nabídka do turistických destinací na celém světě, ale často i velmi atraktivní cena, která…

projít na článek

Požár na La Palma je zčásti pod kontrolou, hasiči bojují dál

Aktuálně, podle zpráv z dnešního dopoledne, jsou již dva ze tří požárů pod kontrolou a přibližně 2.400 evakuovaných obyvatel se již může vrátit do svých domovů. Mimo své domovy je ještě stále 500 lidí z oblasti Mazo. 

projít na článek