Laborky.cz, Zázraky přírody a pára...

Dnes, v časných ranních hodinách,  vyrazily Laborky.cz na natáčení dalších předtáček Zázraků přírody. Jezdili jsme parním vlakem mezi Turnovem a Rovenskem pod Troskami. Byl to prima den s prima partou. Pár fotografií najdete ZDE. Uvidíte nás v Zázracích přírody asi někdy na konci roku...

projít na článek

Z natáčení Zázraků přírody

V září se Laborky zúčastnily dalšího natáčení pořadu Zázraky přírody České televize. Vyráběli jsme stříbro, falešné zlato, smažili jsme věci výkonným laserem...Točil se díl 35 a 36. Pro nás to znamenalo malou oslavu - 36. díl je dvacátým dílem, do kterého

projít na článek

Laborky.cz - 10 let spolupráce s Českou televizí.

Deset let spolupráce se Zázraky přírody... Přes 400 pokusů, přes 80 dílů, spousta skvělých lidí, a samozřejmě dost Laborkářů, kteří se na spolupráci podíleli a podílejí. Pár dalších informací a fotografií najdete ZDE.

projít na článek

Laborky reprezentovaly školu v ČT.

Laborky vystupovaly 4.5.2013 v Dílně Zázraků přírody na Dnu otevřených dveří ČT v Praze.Celý den jsme bavili návštěvníky souborem zajímavých pokusů.Podrobnosti z této akce, videa a pár fotografií najdete na stránkách Laborek.

projít na článek

Ze studia Zázraků přírody.

Ve čtvrtek 11. prosince vyrazily dva autobusy plné našich studentů na natáčení silvestrovského speciálu pořadu Zázraky přírody. Laborky.cz nám díky dlouhodobé spolupráci se štábem tohoto pořadu domluvily možnost zúčastnit se natáčení jako divácký komparz.

projít na článek

Laborky dovezly do školy Zlatý oříšek 2012.

Laborky získaly na republikovém finále v Brně Zlatý oříšek 2012. Celý článek můžete číst ZDE.

projít na článek