Lanová dráha Lipno

Pro větší komfort letní turistiky je lanová dráha v provozu i v letní sezóně. Turisté i cyklisti ji tak mohou využít k pohodlnějšímu dosažení oblíbených míst a tras.

projít na článek

Bobová dráha Lipno

Bobová dráha Lipno je ideálním celoročním cílem rodinných výletů pro všechny, kteří preferují aktivní využití volného času. Na horské nebo korytové bobové dráze si každý přijde na své.

projít na článek

Skiareál Lipno

Ve Skiareálu Lipno na Vás čekají bezpečné, perfektně upravené a zasněžované sjezdovky, špičkově vybavené výukové hřiště Fox park s pojízdnými koberci, tři čtyřsedačkové lanovky, jedna dvousedačková lanovka, skicrossová dráha i snowpark.

projít na článek

Bruslařská dráha Lipno

Jedním z našich unikátů je Lipenská magistrála. Když počasí dovolí, vznikne více než desetikilometrová bruslařská dráha na ploše jezera. Jedna z nejdelších drah v Evropě!

projít na článek

Aquaworld Lipno nad Vltavou

Aquaworld Lipno je centrum nekončících vodních radovánek pro děti i dospělé v těsné blízkosti našeho areálu Landal Marina Lipno. Můžete zde relaxovat nebo aktivně odpočívat za každého počasí na Lipně.

projít na článek

Aktuální info 23. 2.

Tanvaldský Špičák Počasí v 7.00: 2°C, zataženo. Na sjezdovkách 40 - 80 cm technického sněhu.Areál v provozu od 8:30 do 16:00 hod - lanová dráha Špičák 1 [A], Špičák 2 [D] a vleky Zalomený [E], Dětský [F] a pojezdové koberce a 7,8 km sjezdovek.Večerní lyžo

projít na článek