Las Palmas- historické památky, muzea a kostely

Celodenní výlet. A co uvidíte? To nejlepší z hlavního města Las Palmas de Gran Canaria, posuďte sami!  Historická čtvrť Vegueta (katedrála sv. Anny, Casa de Colón, Museo Canario, Iglesia de San Agustín, Parroquía de Santo Domingo de Guzmán, Iglesia de San Francisco de Borja), Castillo de la Luz, Castillo de Mata, Parroquía de San Francísco de Asís, Ermita de San Telmo a další památky dle vašeho výběru. 

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Nejnavštěvovanější kulturní a historické památky Evropy

Historie Evropy je dlouhá, komplikovaná, často krutá, divoká, krvavá nebo temná. Evropa je však taky kolébkou západní kultury a civilizace. Místem, kde se zrodilo mnoho nejúchvatnějších myšlenek i hmotných výtvorů dějin lidského druhu. Mezi ty, které se s

projít na článek

Tříkilometrová písečná pláž Canteras v Las Palmas

V rámci výletu absolvujete minimálně hodinovou  prohlídku historické čtvrtě  s fakultativní návštěvou muzea Kryštofa Kolumba (vstup 4 €, děti zdarma)  nebo katedrály Svaté Anny (vstup 3 €),  průjezd přístavem  s krátkou  procházkou (zaoceánské parníky, ná

projít na článek

Z Mnichova do Las Palmas za 39,99 eur

Mnichov - Las Palmas za 39 euro? Klikněte na web TUIfly. Akce SUN CANARIA platí jen do 5.prosince

projít na článek

Doprava na zápas první španělské fotbalové ligy v Las Palmas

Fotbalisté UD Las Palmas postoupili do první španělské fotbalové ligy!! Klub z Las Palmas uvítá dvakrát do měsíce na svém trávníku soupeře opravdu zvučných jmen. Využijte možnost si dovolenou zpestřit špičkovým španělským fotbalem. 

projít na článek