Last minute na Kypr s polopenzí

Last minute na Kypr s polopenzí Last minute na Kypr s polopenzí Potřebujete teď hned dovolenou? Máme pro vás řešení. Velmi slušně hodnocený čtyřhvězdičkový hotel 5 min. chůze na slavnou pláž Niss  vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hotel leží na okraji letoviska Ayia Napa. V okolí několik obchodů, restaurací a barů. Rušné centrum Ayia Napa cca tři kilometry. V zahradě bazén, jacuzzi, dětský bazén se zastíněním a skluzavkami pro malé děti, terasa na slunění, lehátka a slunečníky zdarma, taverna a bar u bazénu. Termín 16.5.- 23.5.2024 Cena: 38 940 Kč / 2 dosp. osoby + dítě Polopenze 7 nocí Odlet z Prahy Transfery z/na letiště v ceně Služby delegáta Pro více informací a rezervace si pište co nejdříve kolegyni na [email protected], děkujeme a těšíme se! 

projít na článek

First minute dovolená na ostrově Zakynthos za 7 690 Kč

Pokud jste již začali s plánováním letní dovolené v Řecku, určitě jste natrefili na nějakou tu first minute nabídku. V porovnání s last minute zájezdy ne vždy vycházejí levněji, ale rozhodně se na ně vyplatí alespoň podívat. Prozkoumejte pláže Zakynthosu:

projít na článek

LAST MINUTE

Využijte akčních Last minute nabídek a získejte slevu až 40% na pobyt! www.adriaportal.cz/last-minute/

projít na článek

Chorvatsko - first minute zájezdy

Nabídka first minute zájezdů do Chorvatska. Použijte náš vyhledávač first minute zájezdů a ubytování v Chorvatsku k nalezení své vysněné dovolené v roce 2014.

projít na článek

Chorvatsko - last minute zájezdy

Nabídka last minute zájezdů do Chorvatska. Použijte náš vyhledávač last minute zájezdů a ubytování v Chorvatsku k nalezení své vysněné dovolené v roce 2014.

projít na článek

Invia last minute

Cestovní agentura Invia poskytuje last minute zájezdy do celého světa za bezkonkurenční ceny. Jedná se o největšího online prodejce zájezdů na českém internetu, přes který si každoročně objedná své last minute zájezdy statisíce českých turistů. Mezi cesto

projít na článek