Léčba metličkových žilek

Metličkové žilky (telangiectasie) jsou malé rozšířené krevní cévy v blízkosti povrchu kůže nebo sliznice. Tyto žilky mívají průměr 0,5 až 1 milimetr. Mohou se objevit kdekoliv na těle, ale nejběžněji viditelné jsou na tváři, kolem nosu a na bradě. Mohou se také vytvořit na nohou, konkrétně na stehnech, kolenních kloubech a kolem kotníků.

projít na článek

Domácí léčba červených žilek v očích

Podíváme-li se pozorně do očí v zrcadle, můžeme si všimnout jemných červených čárek, viditelných zejména v rozích a horních či dolních okrajích očí. Tyto úzké žilky jsou malé krevní cévy (kapiláry). Pokud dojde k jejich poškození, může nastat podráždění n

projít na článek

Léčba

The post Léčba first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Goole léčba

The post Goole léčba first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Různé projevy petechií

Petechie jsou drobné červené až fialové tečky na kůži nebo na sliznici. Jedná se o drobné výronky krve z těch nejmenších cévek. Příčinou bývá praskání žilek z nejrůznějších příčin, od banálních až po ty závažné.

projít na článek

Recepty na kaštanovou mast

Kaštanová mast je bylinná mast vyrobená z extraktu jírovce. Tato mast se používá k úlevě od bolesti a otoku ve svalech dolních končetin, kloubů a šlach. Mast je také považována za užitečnou při snižování otoku nohou (křečových žil) a menších bulek (žilek)

projít na článek