Lednové výsledky předžáků

Kvůli velké oblevě na začátku roku to trochu trvalo než se nejmladším kategoriím rozběhla závodní sezóna. Úvodní závody klasických pohárků - Head cup a Leki cup - byly zrušeny, a tak se náš tým vydal na Moravu, kde se rozjel Madeja sport cup a Jesenický pohár. O úspěších první lednový víkend jsme už krátce psali. Naši závodníci pod vedením Richarda a Žandy ve skvělých výkonech pokračovali a i na další zastávce Madeja cupu ve Hrubé Vodě a pak na Orlickém poháru na Dolní Moravě sbírali další a další poháry. Klárka, Ema, Vítek ve svých kategoriích vyhrály a další místa na bedně doplnili Terka a Nela. Kompletní výsledky najdete na webu Svazu lyžařů.

projít na článek

Riesneralm - skvělá lyžovačka na závěr sezóny

Letošní zímní sezónu předžáků, žáků a juniorů uzavřel tréninkový kemp v Rakousku, který proběhl o Velikonocích. Přípravka ale také lyžovala, jen na Molltale.

projít na článek

Zahájení závodní sezóny předžáků a přípravky

Na začátku února jsme odstartovali závodní sezónu Mistrovstvím Prahy v Herlíkovicích, Leki Cupem v Pasekách nad Jizerou a Head Cupem na Stohu

projít na článek

Nábor nových lyžařů, závodníků. Přidáš se k nám?

Pro družstvo lyžařské přípravky nabíráme ročníky 2013 až 2016. Pro lyžařské družstvo předžáků nabíráme ročníky 2011 a 2012. Rádi přivítáme i zkušenější závodníky do žákovského a juniorského družstva.

projít na článek

Výsledky voleb 2022

Ve dnech 22.5.2022 až 3.6.2022 proběhly online volby do výboru a revizní komise ČSML a zde se můžete podívat na jejich výsledky: Vysledky-voleb-do-organu-CSML-2022StáhnoutThe post Výsledky voleb 2022 first appeared on Česká společnost pro míšní léze.

projít na článek

#19 Eva Pavlíková

Eva Pavlíková vedla několik let úspěšný projekt Česko.digital, který propojuje profesionály a stát, aby mu pomáhali s digitalizací a zaváděním inovací. Kromě toho se věnuje rozvoji českého úřednictva v organizaci Byro a studuje teologii. Eva miluje otužov

projít na článek