Lednový PARTNER je tady

Začátkem roku přicházíme s novým číslem měsíčníku PARTNER. Měsíčník PARTNER nabízí pohled do naší firmy. Ukazuje naše úspěchy, radosti, spolupráce, dočtete se o naší práci.V aktuálním lednovém čísle měsíčníku společnosti ESOS se mimo jiné dočtete o spolupráci, kterou jsme uzavřeli se společností SKF, a která se zejména týká filtračních jednotek RecondOil Box. Zaměříme se také na ukázky naší práce na zakázkách v posledních měsících roku 2022, novinky, izolace SuperFoil a další zajímavosti z našeho pracovního života apod.Hezký rok 2023 !!! ESOS-Ostrava-mesic-leden-2023 Více o naší práci v Ukázkách práce Více o nás na facebooku The post Lednový PARTNER je tady appeared first on ESOS.

projít na článek

Nové vydání magazínu PARTNER

Aktuální magazín Partner je tady. V tomto vydání se dozvíte více o nejnovějších technologiích filtračních jednotek RecondOil Box se systémem Depth Filtr a DST filtr. Ukážeme vám také konkrétní příklady aplikace těchto technologií v praxi. Představíme vám

projít na článek

ACC Elite Partner pro cloudová BIM řešení

Arkance Systems má nejvyšší statut Autodesk Construction Cloud Elite Partner

projít na článek

První seminář v roce 2017

Lednový seminář proběhne tradičně v KD MLEJN, Kovářova 1615/4, Praha 13 21. a 22. ledna (So 10-17 hod., Ne 10-15 hod.) Těšíme se na Vás!

projít na článek

ÚVODNÍ WORKSHOP ŠKOLNÍHO ROKU

Školní rok BDŠ odpovídá roku kalendářnímu . Tradičně je hned lednový víkend otevřen k ochutnání . Při pokračování v celoročním studiu jste tedy na stejné startovní čáře s ostatními studenty.  

projít na článek

We Support | We are a proud partner of HC Kometa Brno

Our company 3S.cz has been a proud partner of HC Kometa Brno since last December.

projít na článek