Legalizace Evaluation version Windows serveru

Někdy je třeba nainstalovat Evaluation verzi Windows Serveru a až následně ji aktivovat zakoupeným licenčním klíčem. Standardní změna Product Key přes vlastnosti počítače nefunguje.

projít na článek

Latest version of machine tool performance analysis software is now free of charge for existing users of Renishaw’s QC10 ballbar

Following the release of Microsoft’s Windows Vista operating system and the rapid adoption of the 64 bit technology by PC hardware OEMs, Renishaw has taken steps to ensure compatibility by releasing a new version of its Ballbar5 software that is specifica

projít na článek

Vypnutí IPv6 na serveru

Někdy je z rúzných důvodů potřeba vypnout na serveru nebo stanici Windows IPv6.

projít na článek

Přidávání uživatelů ve Windows z příkazové řádky

Občas potřebuju přidat uživatele ve Windows z příkazové řádky. Nejčastěji, když se jedná o hodně uživatelů, nebo o více serverů, na které přidávám stejné uživatele. Tady je pár příkazů, jak na to:

projít na článek

Jak se vrátit k Windows 7 či 8.1?

Windows 10 není pro každého - mnozí raději volí downgrade zpátky na Windows 8/8.1 či ještě lépe na Windows 7- jak downgrade provést?

projít na článek

Windows 7 SP 2 je venku

Microsoft vydal tzv. pohodlnostní update pro Windows 7 Service Pack 1, který okamžitě získal přízvisko Windows 7 Service Pack 2. Zahrnuje veškeré aktualizace od vydání SP 1 až do dubna 2016 a je aplikovatelný i na Windows Server 2008 R2 SP 1.

projít na článek