Lék na uvolnění svalů zad bez předpisu

Zajímá vás, zda existuje lék bez předpisu, který by vám pomohl s bolestmi páteře? Páteř je oblast, která dokáže člověka zcela vyřadit z provozu, když začne bolet. Pro mnohé z nás to je bohužel již známá zkušenost. Co proti tomu ale dělat? Existuje nějaká prevence nebo alespoň způsob či lék, jak se bolesti páteře rychle zbavit? Zkuste Solpaflex.

projít na článek

Natažený stehenní sval

Nedostatečné rozcvičení a následný zbrklý pohyb vedou k natažení stehenního svalu. K prevenci natažení svalů patří zahřátí a následné protažení před každým cvičením. Zásadně se tím sníží riziko nataženého svalu.

projít na článek

Natažený sval břišní

Natržení či natažení břišního svalu je velmi bolestivé postižení. Natažení vznikne, přetížíme-li svaly, zejména pak jejich pružnost. Většině příhod natažení svalu se dá předejít, a to zejména rozcvičením a správným prováděním pohybů.

projít na článek

HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

HypnoX® forte je potravní doplněk, který obsahuje unikátní kombinaci přírodních látek, které napomáhají s usínáním a pomáhají zlepšit kvalitu spánku. Hypnox přispívá k celkové relaxaci organismu při stresu a při napětí. Hypnox patří mezi léky na spaní, kt

projít na článek

Dorsiflex droga

Dorsiflex obsahuje účinnou látku mephenoxalone a používá se na uvolnění svalů a jako mírné sedativum. Dorsiflex patří do skupiny léků s názvem anxiolytika - léky odstraňující úzkost (anxietu), psychickou tenzi a napětí, strach (fobie), trému apod.Dorsifle

projít na článek

Jarischův roztok

Jarischův roztok je roztok kyseliny borité s glycerinem, rozpuštěné v demineralizované vodě. Jeho pH je mírně kyselé. Používá se jako pleťová voda, na ekzémy, celkové zklidnění pokožky. Je k dostání v lékárně bez předpisu.

projít na článek