Lekce první pomoci pro žáky 2. ročníků

Dne 26. 4. 2019 zavítali na naši školu studenti Střední zdravotnické školy v Ostravě se svým projektem „To dám”, který realizují pod vedením své paní učitelky Mgr. Kreuzerové. Tento projekt je zaměřen na zdravovědu a praktickou výuku poskytování první pomoci. Možnost zúčastnit se jsme tentokrát dostali my, studenti 2. ročníku (třídy 2.A a 2.C). Všechno začalo tím, že jsme se shromáždili ve velké tělocvičně a vyslechli si krátký úvod, během kterého jsme byli seznámeni s celým projektem i našimi lektory. Poté proběhlo náhodné rozdělení do skupin – a hurá na věc. Bylo pro nás připraveno pět stanovišť, přičemž každé se zaměřovalo na jiný druh pomoci či zranění.

projít na článek

Hygienická opatření pro žáky 4. ročníku při příchodu do školy

Zveřejňujeme pravidla pro žáky 4. ročníku pro období přípravy na maturitní a závěrečnou zkoušku v období do konce školního roku 2019/2020 a čestné prohlášení o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění.

projít na článek

Projektový den 3. ročníku

Počasí i epidemiologická situace láká k tomu trávit školní dny venku. Ve středu 16. září se žáci 3. ročníku s některými žáky septimy zúčastnili projektového dne v Zoo Na Hrádečku.

projít na článek

Informace pro žáky 1. ročníku čtyřletého a šestiletého gymnázia, kteří zahájí vzdělávání od 4. 9. 2017

Pro žáky 1. ročníku čtyřletého a šestiletého gymnázia, kteří zahájí vzdělávání od 4. 9. 2017, zveřejňujeme informace o informačním systému školy, studentských průkazech, učebnicích, stravování ve školní jídelně, Spolku rodičů a přátel Jazykového gymnázia

projít na článek

Po dvou letech opět na lyžích

Ve dnech 13. až 20. února 2022 se 40 žáků naší školy zúčastnilo lyžařského kurzu. Vzhledem k situaci v loňském roce se žáci sexty a druhého ročníku vydali na kurz až letos společně s žáky kvinty a prvního ročníku.

projít na článek

17.4.-26.4.2015: Mezinárodní stepařský festival Brno

SEMINÁŘ S COSTELEM, DORELEM A ALEXANDREM - 24.-25.4.2015, NO FEET BRNO DŮLEŽITÉ INFORMACE 24.-25. dubna 2015 v Tanečním studiu NO FEET, Vaňkovo náměstí 1a, Brno stepařský seminář je rozdělen na jednotlivé lekce podle pokročilosti lekce můžete jakkol

projít na článek